Apple computere firmainformation

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-04-03

En industri førende inden for personlige computere , Apple Inc. producerer forbrugerelektronik , skaber software og distribuerer digitale medier . Virksomheden , oprindeligt kendt som Apple Computer , sælger sine produkter online i sin butikker , ved direkte salgsstyrke og via tredjeparts grossister , forhandlere og value- added resellers , ifølge Google Finance

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en .

Tidlig Historie

Steven Wozniak og Steven Jobs grundlagt Apple Computer i april 1976 , at sælge en computer --- dybest set , en printplade , som købere skulle opbygge en sag --- designet af Wozniak . Fra denne begyndelse voksede Apple til at udvikle nogle af de første personlige computere , som en almindelig forbruger kunne bruge derhjemme . Apple blev børsnoteret selskab i 1980 , og inden for det første år sin lagerbeholdning oplevede stigninger på 1. 700 procent . Frigivelsen af den første Macintosh- computere , og den første Mac-operativsystemet i begyndelsen af 1980'erne cementerede Apples position i computer industrien.

Nyere historie

Efter en nedgang i begyndelsen af 1990'erne , Apple frigivet iMac i 1998 og hurtigt blev det hurtigst sælgende pc i historien . Den teknologi og design innovationer af iMac spredt over hele Macintosh linje . I 2001 udgav Apple iPod MP3 -afspiller , en enhed , der blev en stor succes og fik Apple til at ekspandere til andre områder såsom musik distribution , mobiltelefoner og tablet-pc'er .

computere

Macintosh linje af computere fortsat på forkant med Apples produktlinje . I 2010, omfatter Macintosh linje stationære og bærbare computere . De stationære computere er iMac , en alt-i-en desktop computer , Mac Mini , en budget-venlige stationær computer uden en medfølgende skærm , et tastatur eller mus , og den Power Mac , har brug for en high-end professionel model til avancerede computer . Den bærbare computere omfatter MacBook , en entry-level lommebog MacBook Pro , en high-end , professionel notebook model . og MacBook Air , en ultrabærbar uden et optisk drev,

Electronics enheder

Apple har flere produktlinjer uden for Macintosh linje . Apple producerer tre versioner af dets iPod musikafspiller : iPod Touch , iPod Nano og iPod Shuffle . IPhone er en touchscreen smartphone . Den IPAD er en touchscreen tablet computer til rådighed i flere konfigurationer .

Operating System

Macintosh -computere har kørt på Mac OS X-operativsystemet siden 2002 . I modsætning til Microsoft Windows , licenser Apple Mac-operativsystemet kun for montering på Macintosh -computere . Denne beslutning om udstedelse af licenser går tilbage til Apple 's tidligere dage og har været en faktor i at begrænse markedsandel Mac OS . I en undersøgelse af installerede operativsystemer af brugere , fandt Århus , at fra januar 2010 blev OS X installeret på 10,9 % af computere . De data, afspejlede en støt stigning i markedsandelen i løbet af de seneste to år.


Previous:hvordan man laver en dvd , der vil spille på en tv Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change