Definitionen af en 60GB harddisk i en computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-07

En 60GB ( gigabyte ) harddisk ( HDD ) er en computer lagerenhed, der er i stand til at lagre op til 60GB data . HDD er den største og vigtigste lagringsmedie på en computer , der indeholder operativsystemet ( OS ) filer , program , og alle bruger filer og data . HDDs er partitioneret at oprette separate drev , en proces der normalt kompromiser nogle fysiske plads på drevet . Efter partition , kan en 60GB harddisk har 56 til 58GB af brugbare rum. En typisk 60 GB harddisk kan have tre drev , hver især inden for 15 til 20 GB .

Grundlæggende funktioner

HDD er en metallisk æske findes inde i tårnet huset , tilsluttet bundkort og strømforsyning ( . PSU ) med interne kabler . En HDD adskiller sig fra andre computer lagringsmedier , såsom optiske drev ( cd-rom og dvd-rom ) og tommelfinger drev i , at det har en meget større kapacitet , er det normalt hurtigere , og er fast tilknyttet til computeren . Data i en harddisk gemmes magnetisk som sekvenser af 0'er og 1-taller , hvor en magnetisk orientering i den ene retning , svarer til et 0 , og i den modsatte retning , svarer det til en 1 .

intern aftale

Inde HDD , er runde flade skiver kendt som pladerne stables lodret . Disse diske har spor at køre fra den indre kant til yderkant , data registreres magnetisk på regioner inden sporene kendt som sektorer . I en 60 GB harddisk , tilsæt kumulative plads, som alle sektorer i alle de diske op til 60GB . Data er skrevet på begge sider af diske , ved hjælp af bittesmå ordninger kendt som læse /skrive hoveder . Der er to hoveder-den ene til det øverste lag og en for de nederste lag-For hver dobbeltsidet disk .

Skrivning

Når et nyt stykke af data er ved at blive registreret i en HDD , er oplysningerne først kodet i et midlertidigt cache ( udtales kontanter) til at sikre , at eventuelle efterfølgende fejl i registreringen processen kan afhjælpes omgående . Dernæst er gratis sektorer store nok til at huse de nye data ligger på fad diske . Selve skriveprocessen involverer bevægelige dele kaldet aktuator våben , som kan bringe læse /skrive hoveder over den valgte sektor på disken . Elektriske impulser , der repræsenterer de nye data indflydelse et magnetisk felt på at skrive hovedet , som ændrer den magnetiske orientering af bits på disken . De nye data er skrevet korrekt , da ændrede bits på disken .

HDD RAM

Når en computer arbejder på en proces , som kører et program , er de filer der er forbundet med den software program er indlæst på RAM ( Random Access Memory) fra harddisken . Denne dataoverførsel er nødvendigt, fordi når processoren henter data fra RAM , kan det udføre instruktioner meget hurtigere , end når det får adgang til data direkte fra harddisken . Oplysningerne bevares i RAM , så længe processoren stadighed arbejder på programmet og er kun fjernes fra RAM når programmet er lukket ned .

Lagring af data

Data er ikke permanent lagret i RAM , fordi det har begrænset kapacitet , og det er et flygtigt medie , hvilket betyder , at RAM kan ikke gemme informationer uden strøm . HDD er ikke -flygtige , hvilket betyder, at enheden kan beholde oplysninger uden en strømkilde . Det er grunden til filer er nødt til at være " gemt " en proces , der kopierer den nyeste version af data fra RAM og registreres den på harddisken permanent .


Previous:hvordan man midlertidigt indstille et drevbogstav på en stand alone maskine Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change