Forskellen mellem kopiering til en cd & en dvd

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-17

Du kan bruge en dvd eller cd til at optage og kopiere diverse medier, du gerne vil spille på andre enheder eller til at sikkerhedskopiere dine data . At afgøre, om du vil bruge en CD eller DVD er nødvendig baseret på dine muligheder , efter at oplysningerne er blevet kopieret . Endvidere vil størrelsen af dine data være en væsentlig faktor i beslutningen om at bruge dvd'er eller cd'er

Størrelse

Du kan være begrænset til det indhold, du kopierer til en cd eller en dvd baseret på størrelsen af de medier du har planer om kopiering . For eksempel, hvis du har planer om at kopiere en film , der typisk er 2 GB , skal du næsten altid bruge en DVD. Kapaciteten for en CD er typisk 700MB , mens en DVD kan håndtere ca 4,7 GB data . Hvis du har et par hundrede sange, som du gerne vil kopiere , vil en DVD være nødvendigt i modsætning til en CD, som kan måske håndtere 17 sange .

Afspilning

Du har flere muligheder kopiere oplysninger på en cd , som i modsætning til en DVD . For eksempel kan du afspille data på en cd på en dvd-afspiller , en cd-afspiller og også din computer . Dog kan DVD'er kun afspilles på en computer eller en DVD -afspiller .

Holdbarhed

dvd'er og cd'er har lignende levetid . Hvis du gemmer data på en cd eller dvd , forventer, at de sidste mellem 3 til 5 år , hvis du omhyggeligt tage sig af dem . Du skal muligvis re-brænde cd'er eller dvd'er på et senere tidspunkt for at bevare alle data på de cd'er eller dvd'er , som du nå ned på 3 til 5 år .

Computer brug

Ved kopiering af data til en dvd , software , til Du kan f. eks placere dvd i computeren , og det vil automatisk køre softwaren . Men , når du kopierer oplysninger til en cd , kan du manuelt klikke på filen , for at installationsprogrammet til at køre . Også, hvis du har en computer, der indeholder en dvd -afspiller , kan det med held afspille cd'er og dvd'er , mens alle CD-ROM installeret på en computer kan ikke nødvendigvis afspilning eller udtrække data fra en dvd .

Speed

Det kan tage længere tid at brænde data på en dvd baseret på, hvor meget information du overfører . Kapaciteten til DVD'er er større end cd'er , så måske de oplysninger, tager længere tid at kopiere . Software valg og hastigheden på din computer kan også bestemme , hvor lang tid det ville tage at kopiere oplysninger til en cd eller dvd .


Previous:hvordan du tilslutter en 2005 Mac mini til en analog tv Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change