Hvordan indstiller jeg op hp3015 LaserJet at scanne til min computer ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-29

Hewlett Packard alt-i-en printere er meget udbredt i både private hjem og virksomheder . En alt-i-én printer som HP 3015 laserprinter kombinerer funktionerne i en printer , kopimaskine og scanner i én enhed , hvilket sparer plads på skrivebordet og reducere omkostningerne . Med HP 3015 , kan brugerne scanne dokumenter direkte til computeren , hvilket gør det nemt at gemme og arkivere disse dokumenter elektronisk

Du skal bruge: .
HP 3015
. Computer .
Papir .


1 .
Tænd computeren og HP 3015 LaserJet printer . Log på din computer .
2 .
Indsæt software-cd'en , der fulgte med HP3015 LaserJet alt-i-¨¦n. Kør installationsprogrammet til at installere softwaren. Accepter standard mappen og klik på " Finish " for at afslutte installationen .
3 .
Juster papirstyret på den automatiske dokumentføder . Sørg for, at papirstyret sidder tæt mod papiret .
4 .
Placer stakken af papirer , der skal scannes med forsiden nedad i den automatiske dokumentføder . Skub dokumenterne i arkføderen så vidt som de vil gå . Tryk på " Start Scan " knappen på printerens kontrolpanel til at starte scanningen.
5 .
Vent dialogboksen til at komme op på din computer og vælg " Send det til en fil . " Vælg scanneren indstillinger , du ønsker , og klik på " Scan ". Indtast et filnavn , når du bliver bedt om .


Previous:hvordan man kan ændre en wi - fi -kortet i en Acer Aspire One D150 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change