Hvordan kan jeg finde min WEP- nøgle på en mac ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-06

Wired Equivalent Privacy ( WEP ) -tasten på din Macintosh-computer er adgangskoden bruges til dit netværk , der forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til dit netværk. Hvis du har mistet dit WEP-nøgle , kan du finde den i din Macintosh-computerens Hovednøglering ansøgning . Denne applikation gemmer og organiserer alle dine passwords , login -id og certifikater , og bør kun bruges til at hente tabte passwords . For at beskytte dine personlige oplysninger , skal du ikke give din systemadministrator password, da det bruges til at åbne Hovednøglering .

Du skal bruge:
multimeter
. Computer .
Strømforsyning .
Jordforbindelse armbånd .


1 .
Klik på " Go " øverst på computerens skærm , og vælg " Utilities " fra drop -down menu . Alternativt , skal du åbne mappen Programmer i Finder og dobbeltklikke på " Hjælpeprogrammer "mappe .
2 .
Dobbeltklik på " Hovednøglering " ikonet til at køre programmet . Klik på " Login "-fanen under " nøglering " sektionen og dobbeltklik på navnet på det netværk , du vil slå op .
3 .
Klik på " Attributter " fanen og marker feltet ud for " Vis adgangskode ".
4 .
Skriv din systemadministrator adgangskode i den dialogboks, der popper op , og klik på " Tillad " knappen . Adgangskoden vises i feltet ud for " Vis adgangskode ".
5 .
Klik på den røde knap i øverste venstre hjørne af vinduet , og klik på lås -ikonet i øverste venstre hjørne af Hovednøglering vinduet for at forhindre ændringer fra at være foretaget i stævningen .
6 .
Tryk på " Command " og " Q " knappen samtidigt at lukke Hovednøglering ansøgningen .


Previous:Hvordan kan jeg teste en computer strømforsyning ? Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change