computer basics på kontoret

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-23

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

Operativsystemer en PC , eller personlige computer , i et kontor miljø, kræver grundlæggende viden om computeren , dens funktioner og arbejde etikette . PC hjælper dig med at udføre dit arbejde , kommunikere med andre mennesker , forskning og indsamle data , lagre alle oplysninger digitalt og til at hente lagrede informationer og data hurtigt . Korrekt vedligeholdelse af maskinen og dets systemer bevarer sit liv og funktioner .

Fysisk Vedligeholdelse

Fastholdelse af en ren arbejdsmiljø er afgørende for tilsyneladende årsager . Ligeledes holder kontor computer ren og pæn er en nødvendighed for at velfungerende udstyr . Selv om kontoret har en støvfrit miljø , på grund af statisk elektricitet genereret af mange af komponenterne i computeren , minutter støvpartikler at undslippe kontor luften rengøringsudstyr er tiltrukket af , og ophobes i maskinen . Rutinemæssig rengøring og aftørring af indersiden af maskinen vil give en problemfri ydelse for en lang tid . Holde maskinen er omfattet , når maskinen ikke er i brug vil medvirke til at reducere mængden af støv akkumuleres i maskinen .

Systemvedligeholdelse

Den operativsystemer, software og værktøjer læsses på en PC også kræver regelmæssig vedligeholdelse og opdateringer for korrekt funktion . En PC har installeret programmer eller værktøjer til at hjælpe med at opretholde integriteten af operativsystemet . Licenseret kommerciel software selskaber leverer løbende programopdateringer , som for det meste korrigerende applikationer på fejl eller uregelmæssigheder konstateret i softwaren . Drive disse værktøjer og programmer regelmæssigt og køre update -programmer , når de bliver tilgængelige .

System Organisation

De data og oplysninger arbejdede med og opbevares i en computer kan være fyldige . Mange dokumenter er lavet , hentes , arbejdede på og gemt dagligt på en computer på kontoret . Håndtering af disse dokumenter er ikke meget anderledes fra at skabe papirdokumenter og gemme dem . Organisering af en logisk register og gemmer system vil hjælpe dig med nemt hente de relevante oplysninger hurtigt og for at rense uønskede data eller forældede filer . Oprette mapper for hver særlige arbejdsområde . Oprette mapper i mapper for at holde afsluttede og igangværende arbejde adskilt . Dette gør det nemt at søge og finde aktuelle filer . Oprette genveje til aktuelle og arbejde filer . Gem samme type emner som dokumenter , billeder eller præsentationer i et dokument eller billede eller præsentationer mappe .


Previous:hvordan du tilføjer en SATA harddisk Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change