definition af batteri backup

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-05

Batteri backup er brug af batterier og tilsluttet kredsløb til øjeblikkeligt at sikre beskyttelse mod strømafbrydelser . Typisk er batteri backup anvendes i computere , telekommunikation og datacentre , hvor afbrydelse af strømmen vil medføre et tab af data , service eller menneskers skade

forskellige definitioner

Der er virkelig ingen aftalte , tæppe definition af " batteri backup " : " [ a] nything fra et 9 volt batteri backup i en clockradio til en bygning /sammensat bredt backup generator er blevet kaldt en [ backup batteri ] af nogen . " Still , er det generelt accepteret , at et batteri backup er beregnet til midlertidig brug for at sikre den fortsatte drift af elektronisk udstyr eller kredsløb under en afbrydelse af strømtilførsel .

Andre navne

Backup strømforsyninger kan også være kendt som " uafbrydelig strømforsyning , " uafbrydelig strømkilde "," UPS "eller " svinghjulet backup ", afhængigt af den pågældende maskine . Ikke alle disse typer bruger batterier , selv om.

Varighed

Afhængig af maskiner pågældende tendens til on- akku-driftstid af de fleste batteri backup til at være fem til 15 minutter , men kan nogle batteri-backup systemer kører i meget længere tid uden ekstern strømforsyning . Under alle omstændigheder er batteri backup beregnet til at holde en afgift for en lang tid ubrugt , og som sådan ikke er beregnet til at drive en maskine uden hjælp i lange perioder af gangen.

Praktisk anvendelse

On-batteri driftstid på mest batteri backup er kort , men længe nok til at give tid til en ekstra strømkilde til at komme online eller man korrekt lukke beskyttede udstyr . Et batteri backup er ikke beregnet til langvarig brug , og i denne den adskiller sig væsentligt fra hjælpeansat eller nødstrømforsyning systemer eller standby generatorer .

Data Centers

I tilfælde af datacentre , dog kan batteri-backup være konstrueret til længere bruge , hvis der ikke ekstra strømkilde er designet ind i systemet . Ifølge en datacenter fysiske sikkerhed checkliste : " Der SKAL være mindst batteri backup strøm onsite med tilstrækkelig varighed til at skifte over til diesel elproduktion Hvis der ikke er diesel backup så bør der være 24 timers batteri . "

Standby Power Supply

En nødstrømforsyning ( SPS ) er den enkleste og billigste batteri backup strøm design . Ifølge The PC Guide , "mange af de mest almindelige forbruger- grade udstyr, der markedsføres som [ nødstrømsanlæg ] . . . anvende denne generelle design. "


Previous:hvordan man kan kopiere beskytte et sd -kort Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change