en sammenligning af bærbare computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-08

Mens begrebet bærbare kan synes beskrivende , er det faktisk ret vage . Der er mange typer af bærbare computere til rådighed i mange forskellige konfigurationer , og når du køber en bærbar computer , er det bedst at foretage nogle sammenligninger

Netbooks

Den mindste af alle bærbare computere, netbooks har skærme mellem 10 og 12 inches og er som regel mellem 2 og 4 pounds . De er også den billigste bærbare computere til rådighed og tilbyde batterilevetid på op til 14 timer. Netbooks ikke udføre komplekse opgaver godt , men de er tilstrækkelige for web browsing og tekstbehandling . De tastaturer og skærme på netbooks er ubehageligt små .

Ultraportable Laptops

Denne kategori af bærbare tendens til at overlappe med netbooks , som ultrabærbare har skærme mellem 11 og 13 inches i størrelse og normalt vejer omkring 4 pounds . Ultrabærbare adskiller sig fra netbooks , men fordi de er dyrere og giver bedre performance . Batteriets levetid på ultrabærbare kan være op til 10 timer. Ultraportable skærme og tastaturer er en smule større end netbooks , men stadig små , hvilket gør dem nemme at bære .

tynde og lette bærbare

henvender sig til brugere, der ønsker at overføre , men også en fuld størrelse tastatur og skærm , tynde og lette bærbare computere har vist størrelser mellem 13 og 15 inches . De er lette og tynde , men så de ikke ofte vejer mere end ultrabærbare . Udførelsen af tynde og lette bærbare computere er god og batteriets levetid er normalt omkring 6 timer . Alle disse fordele er dyre , dog, og så tynde og lette bærbare computere er dyrere end alle andre typer af bærbare computere, med undtagelse af arbejdsstationer og spil bærbare computere.

Mainstream Laptops

Mainstream bærbare computere er faktisk meget stærke , men de har også en tendens til at være store , med skærme mellem 14 og 17 inches . Mainstream bærbare computere er ofte tykke og tunge med vægte mellem 5 og 8 pounds . Batteriets levetid er også dårlig til de fleste mainstream laptops kun styre 4 timer . Mainstream bærbare computere gøre op for dette i prisen , men da det er muligt at købe en kraftig 15- tommer mainstream laptop for godt i en $ 1000 som i 2010 .

Desktop Replacements og mobile arbejdsstationer

Disse desktop udskiftning og mobil arbejdsstation bærbare computere er ikke beregnet til at blive hyppigt flyttes på alle . De har skærmstørrelser på mellem 16 og 18 inches og kan veje op til 10 pounds . Denne størrelse og vægt er nødvendig for at gøre plads til kraftfulde hardware indeni, da mange stationære udskiftning og arbejdsstation bærbare kan udfordre stationære computere i benchmarks . Batteriets levetid er meget dårlig med disse bærbare computere , med de fleste forvaltningen kun 3 timer. Prissætning varierer meget afhængigt af konfigurationen .

Gaming Laptops

Bygget til at spille de nyeste spil , spil laptops deler en masse til fælles med desktop udskiftninger . Skærmstørrelser tendens til at være mellem 15 og 18 inches og vægt kan endnu en gang være så tung som 10 pounds . Alle spil bærbare computere har fremragende grafik -processorer , som er nødvendige for at spille de nyeste spil . Det er også meget almindeligt, at selv en gaming laptop med en 15- tommer skærm til at have fuld 1920- ved -1080 high-definition-opløsning . Alt dette hardware kommer på pris , dog, og gaming bærbare computere er blandt de dyreste solgte bærbare computere.


Previous:hvordan du aktiverer bluetooth i Toshiba Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change