fordelene af scannere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-10

Der er mange fordele ved at bruge scannere , uanset om du er på udkig efter tilføjes effektiviteten på kontoret eller tilføjes funktionalitet rundt i hjemmet . Dagens multifunktionsprintere almindeligt er udstyret med dygtige scannere , som tillader dig at gøre brug af disse enheder uden at skulle købe noget særskilt og uden at skulle fylde mere plads , hvilket gør dem mere nyttige og værdifulde end nogensinde før .

Kvalitet og detaljer

Scannere dag leverer høj kvalitet i forhold til opløsning til både farve og sort /hvide dokumenter . De giver også nok detaljer og opløsning til at håndtere billeder , fotografier , grafik og design . Dette adskiller dem fra en faxmaskine , der typisk vil kæmpe for at gengive farver grafik og billeder . Opløsning for scannere er opført i dpi , eller dots per tomme.

Pålidelighed

Scannere ikke afhænger af brugen af en telefonlinje som en fax gør . Desuden er der ingen anden ende , der skal modtage det scannede dokument for at fuldføre en vellykket overdragelse . Med en fax , er du afhængig af din egen succes transmission gennem en telefon -forbindelse og modtagerens succesfulde modtagelse af denne telefax gennem deres egen telefonlinje . Uden at skulle en af disse , er en scanner langt mere pålidelig og driftssikker . Det eneste , du skal have arbejde , er selve maskinen , og derefter kan du gemme filen for at se eller senere brug , sende det til en modtager via e-mail eller dele den over et netværk .

Miljøforbedringer

Brug en scanner kan også være miljøvenlig . Scannere oprette digitale kopier af dokumenter , fotos og filer på din computer, som du kan e-maile til andre mennesker eller gemme og se på egen hånd. Fax maskiner kræver papirkopier og derefter gengive mere hårdt kopier på mere papir , når de modtages . Derudover skaber papirkopier med en kopimaskine affald både papir og energi . . Scannere reducere mængden af papir , der bruges , og derfor er en miljøvenlig måde at drive forretning .

Brugervenlighed

Scannere er meget nemme at bruge og dem, der er bygget ind i multifunktions printere i dag kan bruges hovedsagelig uden instruktion eller bekymre dig. De fleste indstillinger justeres automatisk og finjusteret , så en bruger kun vælge grundlæggende indstillinger , såsom fotografi eller et dokument , eller farve kontra sort /hvid . Når scanningen er afsluttet, kan filerne sendes direkte til en computer eller direkte til en e-mail -konto . Derudover scannede filer kan gemmes i forskellige formater , inklusiv billeder og PDF- dokumenter .


Previous:hvordan du foretager fejlfinding Dell Latitude CPX s - videoudgang Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change