forskellene mellem en skrivbar & en skrivbar cd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-05

Compact disc-indspilning ( CD-R) og compact disc-rewritable ( CD -RW ) er diske bruges til opbevaring med personlige computere . De erstattes disketter i computing historie og ændrede lagringsmedier fra 1,44 megabyte til 650 eller 700 megabyte . Den største forskel mellem en CD -R og en CD-RW er at CD -R kun kan optages til én gang, mens en CD-RW kan optages til flere gange , ligesom en harddisk . Men der er nogle andre forskelle .

Flere Omskriv

En CD-RW kan optages til flere gange på grund af mere følsomme laser optik .

For nogle programmer kan brugeren ikke ønsker, at oplysninger, der skal slettes . At være i stand til at slette data , enten ved en fejltagelse eller forsætligt , kan være en katastrofe i disse situationer .

Omkostninger og hastighed

En CD-RW koster mere end en CD-R , og det tager længere tid at læse og skrive oplysninger om en CD-RW . Dog er forskellen i pris mellem CD-R og CD-RW bliver mindre hele tiden . De fleste mennesker ikke ender genbruge deres cd'er ( for eksempel , hvis du bruger dem til musik- cd'er ), så den ekstra tid og penge brugt på CD-RW er spildt . Men hvis man tager sig af de cd'er , har ikke noget imod at vente til lidt ekstra tid og har ikke noget imod at slette gamle oplysninger for helt nye data , kan en CD-RW spare dig penge med genbrugelighed .

Kompatibilitet

En anden ting at overveje, er forskellen i kompatibilitet mellem en CD -R og CD-RW . Nogle cd-drev er ikke i stand til at brænde , mens nogle drev kan brænde kun CD-R og ikke CD-RW . Dette er langsomt ved at blive forældet, da de fleste moderne harddiske nu bliver i stand til ikke kun brænde , men at brænde begge typer . Også , CD-R synes at virke bedre med befærdede medier , såsom lyd-cd'er . Hvis du kan , før de køber , låne en CD-R eller CD-RW fra en ven og teste det på din cd -afspiller til at sikre, at det virker .


Previous:hvordan du fjerner molex stik Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change