hvordan du brænder en dvd hurtigere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-15

Gør dine egne dvd'er kan hjælpe dig ikke kun bevare din personlige erindringer ( videoer og fotos ) , men kan være den afgørende faktor i at gøre en forretning præsentation , der vil overstråle konkurrencen . I begge tilfælde , hvis du nødt til at gøre mere end én DVD , kan du hurtigt blive frustreret af den tid, det tager at brænde en enkelt. Heldigvis har næsten alle ( men nogle en -trins programmer ) giver dig mulighed for at justere indstillingerne , så du kan brænde en dvd hurtigere

Du skal bruge: .
dvd-brænder
. DVD -brænding .


1 .
Start din dvd- brænding programmet og oprette DVD'en du ønsker at foretage . Følg vejledningen , der følger med dit program , som processen vil variere fra program til program . Generelt omfatter det at vælge et tema , læsning i de filer du ønsker at blive på DVD og indstilling menuer og kapitler . Når du er færdig , skal du gemme projektet .
2 .
Vælg den indstilling , der begynder den brændende processen . Dette kan være et menupunkt under " File ", eller du kan have en " Burn " knappen . Igen , tjek dit program manual for at finde placeringen .
3 .
Vælg den indstilling, der giver dig mulighed for at brænde en dvd billedfil . Oftest denne mulighed vises i menu-valg for den type DVD til brænde . Valg af dette betyder, at programmet ikke vil brænde en dvd , men vil gøre en datafil af projektet . Dette vil fremskynde forbrændingsprocessen , fordi programmet ikke bliver nødt til at genskabe den datafil for DVD hver gang .
4 .
Luk projektet . Åbne en " eksisterende projekt " ( dette valg kan blive tilbudt under " File " option på menulinjen eller som en knap på åbningsskærmen af dit program ) . Vælg den DVD billed fil , du lige har oprettet .
5 .
Vælg brænde indstilling. Kig efter en indstilling, der lister " Burn Speed . " Det kan bare være opført som " Speed ". Du kan have til at vælge " Avancerede indstillinger "eller " Indstillinger " for at komme til denne indstilling valg . Forskellige programmer har det forskellige steder .
6 .
Vælg den hurtigste optagehastighed , der tilbydes af dit program . Jo højere antallet foran " x " angiver en højere optagehastighed . For eksempel er 32x hurtigere end 4x . Den " x " lyder som " tider " , så hastigheden er " 32 gange "de normale forbraendingshastigheden . Foretag dit valg .
7 .
Indtast i det samlede antal eksemplarer af den dvd, du vil brændte i den relevante rubrik. For flere kopier , vil dit program brænde DVD'er hurtigere, hvis den allerede er villig til at lave flere eksemplarer .

gode råd og advarsler


 • Planlæg hvordan dvd'en vil se ud, når det er ude af afspilleren . Dette kan være så simpelt som at sørge for den er tydeligt mærket med en permanent markør eller så kompliceret som designer en professionel etiket ( ved hjælp af en af de mange etiketmaskine programmer til rådighed, ligesom Avery eller Memorex ) . Halvdelen af din præsentation finder sted inden DVD selv er spillet , skal du sørge for jeres er op til opgaven .
 • Jo hurtigere du indstille din brænde hastighed , jo mindre kvalitet , du får i brænde . Sørg for , at tab af kvalitet ikke vil noget, når du bruger DVD . En dvd betød for hjemmet visning kan have en lavere kvalitet end én betød for en professionel præsentation .


 • Previous:hvordan du fjerner U3 systemet fra hoppe -drev Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change