hvordan du fjerner en PowerBook G4 harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-26

Der var et par forskellige størrelse harddiske til rådighed i en Apple PowerBook G4 , men de er alle små i forhold til nutidens standarder , og kan være fyldt med en persons musiksamling alene . Men du kan få din gamle bærbare computer op til dagens specs ved blot at bytte ud på harddisken til en større model , med bare et par værktøjer . I dette tilfælde er den computer en 15- tommer PowerBook G4 med 1,67 GHz processor , men processen er den samme for de andre størrelser af PowerBook G4 samt

Du skal bruge: .
kvartal .
# 00 Phillips skruetrækker .
T6 Torx skruetrækker .


1 .
Læg laptop ned på en ren arbejde overflade, så batteridækslet peger opad mod dig . Indsæt kvartal i batteriet låseskruen og drej den med uret til pop åbne batteridækslet. Løft batteriet ud døren og batteriet og sæt dem til side .
2 .
Fjern Phillips-skruer langs toppen af bagsiden af sagen , de fire i midten for hukommelsen døren og to inden for den inderste venstre afsats af batterirummet ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Træk hukommelse døren og fjern de to skruer i toppen af rummet ved hjælp af Phillips-skruetrækker .
3 .
Vend computeren, så den side med USB og mikrofon -porten er mod dig . Fjern skruerne langs den side af sagen med stjerneskruetrækker . Drej sagen igen , så du ser på hængslet til skærmen og fjerne de to skruer på hver side af hængslet . Vend det en sidste gang og fjern de tre skruer langs kanten af den side af sagen .
4 .
Vend computeren om og åbne det op , så du står på skærmen. Fjern de to skruer i hjørnerne af den bærbare computer ansigtet , siden den krølle mellem skærmen og tastaturet , ved hjælp af torx skruetrækker . Hold derefter siden af den bærbare computer og træk op i øverste halvdel , hvor tastaturet er mod dig nøje , og arbejde hænderne rundt om toppen skuffen , indtil tastaturet og pegefeltet panelet er løs fra bunden af den bærbare computer sagen . Vip panelet op mod skærmen og fjerne båndet kabler, der forbinder tastaturet og pegefeltet til bundkortet ved hjælp af dine hænder .
5 .
Skru skruerne på venstre side af cd- drev ved hjælp af Phillips-skruetrækker og løft beslaget for at indstille det ud af vejen . Frakobl fladkabel fra harddisken med hænderne , så afhente kørsel fra højre side af enheden og tage det ud af sagen .


Previous:hvordan man kan ændre en tromlepatronen Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change