hvordan du fjerner molex stik

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-05

Molex stikkene er stik bruges til at forbinde computer strømforsyning til komponenter såsom harddiske og optiske drev . Hvis du ændrer en komponent i din computer , en nødvendig skridt er at fjerne den Molex stikket fra den eksisterende komponent, så den kan tages ud af computeren . Molex stik er lavet af stiv plast og kan generelt fjernes uden et redskab

Du skal bruge: . .
Tænger ( valgfrit )


1
Tag fat i Molex stik på begge sider med tommel- og pegefinger .
2 .
Wiggle stikket fra side til side , indtil det bliver løst nok til at trække væk fra enheden . Fjern stikket og sæt det til side . I sjældne tilfælde kan en Molex stik indsættes for stramt , der skal fjernes ved håndkraft . Hvis dette er tilfældet , skal du fortsætte til næste trin .
3 .
Brug en tang til forsigtigt at vrikke i stikket, indtil det kan fjernes ved håndkraft . Vær omhyggelig med ikke at gribe fat i stikket for hårdt med en tang , som du uforvarende kunne klippe en ledning .

gode råd og advarsler


 • Computer strømforsyninger er i stand til at producere nok beføjelse til at forårsage alvorlig personskade eller død . Arbejde på indersiden af din computer kun med strømkablet trækkes ud af bagsiden af tårnet .
 • Fjern et Molex -stik ved hjælp af muskler i hænderne i modsætning til musklerne i dine arme . En Molex stik kan frakoble pludselig , når alt for meget kraft , anvendes, medfører risiko for personskade fra de skarpe kanter inde i kabinettet .


 • Previous:hvordan man kan erstatte en flad skærm på en iMac Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change