hvordan du foretager fejlfinding en atx omskiftet strømforsyning

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-31

Svigt af en ATX strømforsyning er asymptomatisk i mange tilfælde og kan endda blive vist som fiaskoer i uafhængige hardware såsom et grafikkort eller harddisk . Der er en fejlmelding test til rådighed for hjemmet forbrugeren , der kan anvendes til at fastslå funktionen af en ATX omskiftet strømforsyning . Denne test kræver ingen elektrisk viden og er let udføres

Du skal bruge: . .
papirclips


1
Fold dine papirclips ind i form af en " U . "
2 .
Tag computeren fra enhver elektrisk kilder og fjerne dens side adgang panel . Dette kan kræve fjernelse af to fingerskruer på bagsiden af computeren sag .
3 .
Find de vigtigste ATX strømtilslutningen til bundkortet . Dette vil være en 20-eller 24- bens stik , der forbinder til den højre side af bundkortet . Denne forbindelse er også den største tilslutning fra strømforsyningen til bundkortet .
4 .
Orient strømstikket på en måde, der giver dig mulighed for at se de enkelte bindevæv punkter, stik i bundkortet .
5 .
Find det bindevæv punkt , der er tilsluttet den grønne ledning . Der bliver kun én grøn ledning , og det vil blive placeret nær centrum af stikket .
6 .
Sæt den ene ende af din papirklips i denne bindevæv stik .
7 .
Sæt den anden ende af papirklips til et af de stik direkte ved siden af den grønne ledning 's stik. Disse vil være sorte ledning stik og bruges til jordforbindelse . Den grønne ledning er et signalsystem ledning , der anvendes af strømforsyningen til at tillade for selvstændige lukning i tilfælde af en fiasko . Uden denne signalering spænding strømforsyningen vil ikke initialisere .
8 .
Sæt strømforsyningen i. Hvis blæseren spins inden for Den strømforsynings kappe strømmen er ikke defekt . Hvis det ikke sker, du har brug for en ny strømforsyning . De spændinger, der bruges af signalsystemet ledning er meget lav og vil ikke skade dig .


Previous:hvordan man kan rense en mus Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change