hvordan du gør din egen konfiguration til en dell bærbar

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-12

En af de største fordele ved at købe en computer online er evnen til at konfigurere en pc til din egne specifikationer . Dell, verdens største pc- producent , har også en af de mest intuitive computerkonfiguration sites . Næsten alle Dell 's modeller er konfigureres af brugeren , og er bygget til dig

Sådan Gør din egen konfiguration for en Dell bærbar


1 .
Beslut hvilke specifikationer du har brug for i din computer . Når du konfigurerer din computer , bliver det let at tilføje unødige opgraderinger , fordi prisen synes lav . Disse opgraderinger tilføje op til et betydeligt beløb , selv om, især når man tænker på , at de fleste Dell maskiner starter ved blot et par hundrede dollars .
2 .
Find laptop , du ønsker på Dells hjemmeside . Sørg for at tjekke Dells forbruger linje , men også overveje deres populære små forretningsmodeller. Dell Vostro -serien er lavet til at være særligt økonomisk overkommelige og har konsekvent opnået en høj kvalitet vurderinger fra forbrugerne .
3 .
Vælg de specifikationer du ønsker. Dell har en fire -trins konfiguration proces , der begynder med hardware og derefter fortsætte til tilbehør , software og tjenester . Husk at holde sig til de specifikationer, du valgte i trin 1 , og kun afvige fra disse , hvis der er et stærkt incitament til at gøre det (som en gratis opgradering ) .
4 .
Når du er gjort , kan du gennemgå din konfiguration og tilføje den model til din indkøbsvogn . Når du sender ordren , vil Dell begynde at bygge din nye computer .

gode råd og advarsler


  • Søg online kupon koder. Dell er berømt for sit omfattende salg tilbud .


  • Previous:hvordan du installerer et hukommelseskort på min laptop Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change