hvordan du henter billeder fra en dvd

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-23

Downloade fotos fra en DVD til din computer kan du dele dem med familie og venner hurtigt , hvad enten det er via email eller set fra din computer som et lysbilledshow . Overføre dem til din computer også sparer du tid, så du ikke behøver at indsætte og indlæse DVD hver gang du vil se de billeder, der er lagret på det

Du skal bruge: .
Computer med DVD -drev
.


1 .
Opret en ny mappe på din computer, hvor du vil gemme billeder, du ønsker at downloade . Hold dette nyoprettede mappe åben og tilgængelig .
2 .
Sæt dvd'en i din computer DVD -drev . Medmindre du har konfigureret indstillingerne ellers , når DVD belastninger , vil et separat vindue automatisk poppe op , der spørger, om du vil lytte til lydfiler eller se data indeholder på disken , blandt andre muligheder . Rul ned og vælg muligheden for at se filer på DVD . En mappe , der indeholder alle de billeder der er gemt på DVD vil poppe op .
3 .
Vælg eller markere de fotos, du ønsker at downloade . Træk og slip alle filer til den mappe, du lige har oprettet . Billeder vil automatisk blive gemt i denne mappe , og du kan se , redigere og dele dem på din fritid .

gode råd og advarsler


  • trække og slippe filer fra en mappe til en anden tager nogle praksis . Hvis du har problemer med denne opgave , kan du vælge fotos derefter bruge kopiere og indsætte funktioner til kopiering og gemme fotos i den nye mappe du har oprettet .


  • Previous:computer basics på kontoret Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change