hvordan du installerer en Compaq V55 skærm driver

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-19

Compaq V55 er en 15- tommer CRT computerskærm i stand til at vise billeder med en maksimal opløsning på 1024- ved -768 og refresh-rate på 75Hz . Generelt , når en skærm er tilsluttet en computer , Windows leverancer generiske drivere at gøre skærmen arbejde . Men mange overvåge fabrikanter leverer også drivere til deres monitorer , som kan omfatte værktøjer til at ændre farve og skærmindstillinger , samt forhindre brugerne i at vælge resolutioner , at skærmen ikke kan vise . Installere drivere til din Compaq V55 skærm til at få mest muligt ud af skærmen .
1 .
Gå til den Compaq V55 skærm driver download side , og vælg det operativsystem installeret på din computer .
2 .
Klik på knappen "Download" i det skærmbillede, der vises , og gem filen på skrivebordet . Dobbeltklik på filen ( f. eks sp32484. exe ) for at starte installationen .
3 .
Undersøg betingelserne i licensaftalen for softwaren . Hvis du er enig , klik på " Jeg accepterer betingelserne i licensaftalen " og klik på " Næste ".
4 .
Klik på "Skift "knappen for at ændre standard installationsmappen , eller blot klikke på " Næste ". HP Display Installer lanceringer. Klik på " Næste ".
5 .
Klik på " Afslut " og genstart computeren . Alternativt , hvis skærmen ikke er tilsluttet til computeren endnu , lukke computeren ned forbinde skærmen , og vend computeren igen .


Previous:hvordan du udskifter en harddisk i en archos 604 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change