hvordan du installerer en ethernet dsl -modem

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-30

Et DSL -modem giver en høj hastighed internetforbindelse , der bruger en telefonlinje for at få adgang til internettet . I modsætning til en dial- up modem , vil imidlertid en DSL- modem ikke binde dit hjem telefonlinje , så du ikke kan modtage opkald . DSL -modem også en tendens til at få adgang til internettet på langt højere hastigheder end en opkaldsforbindelse . Når du kontrakt med en internetudbyder (ISP ) for at få internet-tjeneste, typisk en install tekniker vil forbinde modemmet og sørg for at det kan gå online , før han fuldfører sit arbejde . Hvis for du har indgået aftale med en internetudbyder , men behovet for at installere modemet på egen hånd, ved at gøre så er enkel og kræver lidt teknisk ekspertise

Du skal bruge: .
DSL -modem med strømforsyning
. 1 telefonlinie .
1 ethernet -kabel .
Computer eller anden enhed at få adgang til internettet .


1 .
Sæt din DSL- modem til et telefonstik . En typisk DSL -modem vil have 03:57 porte på bagsiden . Det ene skal være til strømkablet til stikket til elektricitet , vil man være for en almindelig telefonledning . Modemet vil også have en Ethernet- port , der ligner en telefon havn kun lidt større . Nogle modemer er udstyret med en USB -port så godt.
Tag en standard telefonledning ( se figur 1 ) og sæt den ene ende i telefonen porten på bagsiden af DSL -modem . Den anden ende skal sættes i telefonstikket , at din Internet Service Provider ( ISP ) er udpeget til DSL-internetforbindelse . Hvis du ikke har haft en internetudbyder oprettet et telefonstik til en internetforbindelse , du bliver nødt til at gøre dette først. En standard telefonstik , vil ikke kunne støtte en internetforbindelse. Kontakt en internetudbyder og kontrakt med dem for at have internet service installeret på dit hus .
Når modemmet er sluttet til et telefonstik , der er blevet installeret med internetadgang , er det modem rustet til at gå online .

2 .
Slut DSL- modem strømforsyningen til en stikkontakt . Modem skulle nu have magt .
3 .
Slut DSL -modem til computeren . Tag Ethernet- kablet ( se figur 2 ) , og tilslut den ene ende til Ethernet- porten på bagsiden af din DSL -modem , det gør ikke noget , hvilken ende du bruger . Tag den anden ende og slutte den til en Ethernet- port , enten på en computer eller en anden netværksenhed ( router , switch , Xbox spillekonsol , TiVo , eller en anden enhed , der bruger internettet) . Din DSL -modem er nu fysisk tilsluttet computeren .
4 .
Opsætning af modem til din internetforbindelse. DSL -modem adskiller sig fra kabel- modemer og andre højhastighedsforbindelser , så for at gå på internettet, DSL -modem kræver et brugernavn og en adgangskode , der leveres af din internetudbyder. Enten modemet selv, vil den computer, du bruger til at få adgang til internettet , eller en anden netværksenhed, som en router nødt til at sende brugernavn og adgangskode til internetudbyderens netværk , for modemet at gå online . Hvis brugernavnet og adgangskoden er gemt på modemet selv, er modemet siges at være i PPPoE mode . Hvis en anden enhed har DSL brugernavn og password gemt på det , er modemmet siges at være i " bro "eller " bridging "mode .
På dette punkt er det nødvendigt at kontakte teknisk support for din internetudbyder . Hvorvidt modem skal være i bro -eller PPPoE -mode , og alle andre forbindelsesindstillinger modemet får brug for at gå online , vil variere fra ISP til ISP . Teknisk support repræsentanter vil være i stand til at gå dig gennem trin -for-trin opsætning af din DSL -modem .
5 .
Log på internettet . Når modemmet er konfigureret korrekt til din ISP 's netværksindstillinger , skal du være i stand til at åbne en Internet browser som Internet Explorer , Mozilla Firefox eller Google Chrome , og indlæse en webside . Hvis du ser nogen form for forbindelse fejl såsom " Internet Explorer kan ikke vise websiden "," Server ikke fundet "eller "Websiden utilgængelige, fordi du er offline , "kontakt teknisk support på din internetudbyder , så de kan fejlfinde din forbindelse .

gode råd og advarsler


 • Ethernet -kabler og telefonkabler ser meget ens , og som sådan det er nemt at få dem forvirret . Telefonkabler ( figur 1 ) er mindre og er nøjagtig de samme snore , som du ville bruge til at forbinde en telefon til et telefonstik . Ethernet- kabler ( figur 2 ) er større , tykkere og afskærmet . De kommer også i flere farver . Begge bruger en lignende plastik montering på enden i forbindelse ind i et stik . At placere dem i et stik , skubbe dem langt nok at plastik fane, der stikker ud fra montering gør en klikkende lyd . At fjerne dem , trykke plasttappen indtil ledningen kommer løs fra stikket .
 • Eventuelle spørgsmål om fysiske forbindelser mellem computeren og DSL -modem eller en forbindelse problemer, du har , når modemet er installeret , bør behandles af en teknisk support repræsentant for din internetudbyder . Deres job er at besvare dine spørgsmål og sørg for dine tjenester arbejder , når de ikke er. Hvis der er nogen tvivl overhovedet , er det bedre at kontakte dem med dine spørgsmål frem for at risikere eventuelle skader på dit modem , computer eller andre enheder ved at forsøge at finde ud af det selv .


 • Previous:hvordan man rent diskdrev Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change