hvordan du installerer et PCI SATA controller kort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

Installation af et PCI SATA -kort er en omkostningseffektiv måde at opgradere lagerkapacitet på computeren . SATA -drev levere hurtigere dataoverførsler end PATA -drev , så tilføje nye drev ikke kun øger lagerkapaciteten på computeren , men kan potentielt øge den samlede præstation. Nogle grundlæggende forholdsregler skal træffes for at sikre, at der ikke er nogen statisk elektricitet skade på computeren

Du skal bruge: .
Elektrostatisk udladning strop ( ESD )
. Stjerneskruetrækker .
PCI SATA -kort .

Forberedelse


1 .
Sæt krokodillenæb af ESD remmen til en metalgenstand , og fastgør derefter den anden ende til håndleddet med metal snap i kontakt med din hud . Dette skaber en grund , så der er ingen statisk elektricitet , der kan skade følsomme komponenter .
2 .
Sluk for computeren og tag stikket ud . Dette holder computeren bliver tændt ved et uheld og forårsager en kort , der kan beskadige komponenter eller chok den person, der udfører opgraderingen .
3 .
Tag låget af sagen . Coveret kan være fastgjort med Phillips skruer eller tommelfinger skruer eller det kan have en trykknap låsen . Når dette er gjort , lå computeren om på siden med de vigtigste rum opad .

Installation


1 .
Vælg en ledig PCI- slot og fjern den korrekte rille dækker fra bagsiden af sagen . Nogle tilfælde har skrue -in covers og andre er " værktøj-mindre " . Det "værktøj-mindre " sager er en løftestang eller lås , der skal frigives for at fjerne dækslet .
2 .
Sæt PCI -kortet ind i pladsen . Sørg for, at kortet sidder helt ind i åbningen til bag . Dette vil forhindre, at kontakterne på kortet fra forbinder med mere end ¨¦n kontakt i sprækken og forårsager en kortslutning .
3 .
Fastgør beslaget af kortet i sagen. Enten skrue ned eller låse " værktøj-mindre " klip . Ikke blot vil dette holder kortet på plads , det fuldender jorden kredsløb og sikrer korrekt funktion .

Tilslutning af drevet og lukning sagen op


1 .
Slut den ene ende af en SATA kabel til PCI -kort og den anden ende til den nye harddisk . Tilslut derefter en stikket fra strømforsyningen til den nye harddisk .
2 .
Sæt dækslet på sagen og sikre det .
3 .

Sæt computeren tilbage til væggen og tænde den .

gode råd og advarsler


 • Nogle PCI controllere har RAID kapaciteter, som vil sprede data over flere drev til ekstra datasikkerhed .
 • Nogle PCI controllere har også eksterne porte så flytbare drev kan installeres .


 • Previous:hvad er forskellen mellem en ekstern og en bærbar harddisk til en computer ? Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change