hvordan du installerer et lydkort på en Windows 98 pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-25

Selvom Windows 98 er en ældre version af Windows-operativsystemet , kan du stadig opgradere forskellige aspekter af edb-systemet . Dette omfatter tilføjet et nyt lydkort til Windows 98 pc. Et lydkort kan du tilslutte højttalere og mikrofoner til computeren . Du skal blot sørge for, lydkort er faktisk kompatibel med de ældre edb-system

Du skal bruge: .
Windows 98 computer
Lydkort .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Kig på feltet af potentielle lydkort til din Windows 98 computer . Det er nødvendigt at sige " Windows 98 " under det acceptable operativsystemer . Hvis det ikke kan du ikke bruge lydkortet på computeren .
2 .
Strøm computeren ned og afmontere alle de kabler og Phillips skruer rundt på bagsiden af computeren . Skub åbne det drejer sig om computeren for at afsløre det indre af systemet .
3 .
Se mod bagsiden af computeren . Her kan du finde bundkortet . Langs bundkortet er horisontale striber kaldes PCI -kort slots . Disse slots giver dig mulighed for at installere yderligere hardware , såsom dit lydkort . Du kommer til at se flere kort er allerede installeret ( såsom dit grafikkort og modem ) .
4 .
Skub lydkortet i en af de tilgængelige PCI -kort . Sørg for, at kortet er lige , ellers er det ikke kommer til at indsætte korrekt i PCI -slot .
5 .
Luk op computerens kabinet , sæt derefter alle kabler på plads igen og vedhæfte alle Phillips skruer .
6 .
Tænd computeren og indsæt driver installations-cd'en til lydkortet . Klik på " Start " knappen efterfulgt af " Min Computer . " In My Computer dobbeltklikke på cd- ikonet . Dette indlæser installationsguiden . Følg vejledningen på installationsguiden for at fuldføre lydkortet setup .


Previous:hvordan du udskifter toner Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change