hvordan du installerer hukommelse i bærbare computere

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-21

Til tider kan din bærbare computer bliver træg og langsom . Du kan muligvis løse problemet ved at tilføje mere hukommelse til maskinen . Selv om det kan lyde kompliceret, er det en forholdsvis enkel proces . Det centrale er at få den rigtige hukommelsesmoduler til din bærbare computer . Du skal tjekke din brugerhåndbog eller kontakt din bærbare producenten for at få de korrekte specifikationer for din hukommelse opgraderingen

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker


1

Luk alle dine programmer , og derefter lukke ned og tag din bærbare computer .
2 .
Tryk på en ikke-malet stykke metal . Dette vil fjerne alle de statisk elektricitet fra din krop og tøj . Statisk elektricitet kan skade dit system hardware .
3 .
Tag batteriet ud af den bærbare computer. Typisk er der en lås på bunden af din bærbare computer , som du skal glide at fjerne batteriet .
4 .
Find den lille dør på bunden af din bærbare computer . Det typisk holdes lukket af en skrue eller to . Løsn skruerne med din lille skruetrækker og fjern døren .
5 .
Undersøg hukommelsesmoduler , der er installeret i den bærbare computer . De er tynde strimler af kredsløb , der typisk sidder i par . De ligger fladt og parallelt med bagsiden af den bærbare computer .
6 .
Find udstøderen klip på begge sider af hver hukommelsesmodul . Med fingerspidserne , flytte dem væk fra den side af hukommelsesmodulet samtidig. De vil frigive modulet til en 45- graders vinkel . Skub modulet ud af den bærbare computer.
7 .
Tag det nye modul ud af emballagen . Håndtere modulet forsigtigt . Rør ikke ved kredsløbet . snarere holde kanterne med tommel -og pegefinger , lige som du ville gøre med et fotografi
8
Find indhakket i modulet , at du installerer . Match det op med knappen i bunden af den tomme slot . Skub modulet på plads , der matcher indhakket på modulet med knop .
9 .
Tryk modulerne ned, så de bliver parallelt med printkortet . Du vil føle og høre en lille klik , når huset er tilbage på plads .
10 .
Skru døren på plads igen . Indsæt batteriet , og om nødvendigt sætte den bærbare computer tilbage til sin energikilde .
11 .
Tænd for din computer . Dit system skal finde den nye hardware , og kan meddele Dem, at nye hardware er fundet .


Previous:geninstallation den indbyggede webcam i en bærbar computer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change