hvordan du installerer hukommelse i thinkpad T60

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-28

Lenovo ThinkPad T60 er en Intel Core Solo eller Core Duo- baserede bærbare computer , at afhængig af den konfiguration, det var købt med , kan have så lidt som 256 megabyte ( MB ) hukommelse installeret, når det modtages fra fabrikken . Selvom det kan være nok hukommelse til ældre operativsystemer som Windows XP , nye versioner af Windows kan generelt ikke installeres på en computer med mindre end 512 MB hukommelse . Opgradere hukommelsen i din ThinkPad T60 at installere et nyt styresystem eller øge hastigheden på den ene installeret i øjeblikket.

Du skal bruge:
skruetrækker
. Et PC2 -5200 ( DDR2 -667 ) DDR2-SDRAM notebook hukommelsesmodul ( maks. 4 GB ) .


1 .
Luk Windows ned for at slå T60 fra . Fjern batteriet , og frakobl alle kabler er tilsluttet T60 , herunder strømkablet . Luk T60 og vend den , så bunden vender opad.
2 .
Fjern de fire fladhovede skruer holder håndledsstøtten til kroppen af T60 . Hver skrue har tre ikoner ved siden af det der betyder RAM , tastaturet og håndledsstøtten .
3 .
Vend T60 over , så det vender opad. Åbn skærmen .
4 .
Fjern håndledsstøtten nedefra tastaturet ved at svinge den mod dig . Med skruerne fjernet, kan håndledsstøtten løftes væk med fingrene . Standse, når kablet til sporet pad og ( ekstraudstyr) fingeraftrykslæser er synlige .
5 .
Tag fat i plastik trække fanen for touch pad kablet og fjerne det fra den logik stik . Gør det samme med kablet til fingeraftrykslæseren hvis det er relevant . Sæt håndledsstøtten side . Hukommelsesmodulet under håndledsstøtten er nu synlig .
6 .
Skub metal fastgørelsesklemmerne på hver side af hukommelsesmodulet væk fra modulet , indtil det kommer ud af stikket . Løft modulet ud af soklen og sæt den til side .
7 .
Line udskiftning hukommelsesmodulet op , så indhakket i bunden af modulet er på samme side som hævede fanen i hukommelsen stikkontakten. Skub stifter af modulet i soklen i en lille vinkel , og skub derefter den øverste del af modulet ned, indtil fastgørelsesklem snap omkring det .
8 .
Udskift stik til sporet pad og fingeraftrykslæser på hovedkortet , placer derefter håndledsstøtten på kroppen af T60 . Skub håndledsstøtten frem mod tastaturet. Når det ikke vil glide videre, skubbe de øverste hjørner ned , indtil de klikker på plads .
9 .
Luk T60 , så vend den , så bunden vender opad.

10 .
Sæt de fire skruer til håndledsstøtten. Udskift den udvendige to skruer først og derefter erstatte indersiden to .
11 .
Udskift batteriet, og kabler til T60 . Computeren er klar til brug .


Previous:historie af mikroprocessorer Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change