hvordan du installerer hukommelse på en inspiron 2500 C700

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-30

RAM ( Random Access Memory ) , eller hukommelse modul , er en af de mest afgørende komponenter på din Inspiron 2500 C700 . Det er denne hukommelse , som gør det muligt for din computer til at køre programmer og generelt fungerer . Uden nogen hukommelse i din computer, det ville være helt ubrugelig . Det er derfor disse laptops er designet således, at hukommelsesmodulet er nemt tilgængelige fra bunden af computeren . Selv hvis du ikke er teknisk dygtige , bør du være i stand til at installere hukommelse på din Inspiron 2500 i en kort tid .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Sluk Inspiron 2500 og fjern AC -kablet , hvis det er tilsluttet . . Derefter lukke skærmen , vende det om og læg det med forsiden nedad på et bord eller en anden hård overflade .
2 .
Fjern batteriet ved at skubbe batteriet låsen ned og forsigtigt trække batteriet ud af rummet . Derefter finde hukommelse rum på undersiden af computeren . Der er tre rum i alt . Harddisken rum er den største og Wi-Fi er den mindste . Hukommelsen rum er også rektangulære form .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue holder hukommelse dækslet på plads . Løft dækslet op til at afsløre de grønne hukommelsesmodul i det indre af rummet .
4 .
Tryk ned på metal tappene på hver side af hukommelsesmodulet at frigøre det, og det vil poppe op i rummet . Skub den gamle modul ud af rummet .
5 .
Sæt det nye modul ( fås hos din Dell forhandler eller online ) i segmentet at sikre guldet stikkene i bunden af modulet passer flush i soklen i rummet .
6 .
Skub modulet ned forsigtigt , indtil de to metal faner lås omkring den side af det . Sæt dækslet og skruen og du er færdig .


Previous:hvordan man kan stoppe xp printspooleren gennem et script Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change