hvordan du opgraderer et bundkort med vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-24

Opgradering et bundkort kan skabe ravage på en computer , som utallige programmer forsøger at tilpasse sig den nye hardware . Med Windows Vista , har besværet blevet slået ned med et par grader , men til helt at opgradere et bundkort til Vista er der stadig ting, du skal tage

Du skal bruge: .
Vista bundkort drivere
Skruetrækker .


1 .
Hent Vista-specifikke drivere til dit nye bundkort . Det er vigtigt at gøre dette på forhånd , som en gang de nye bundkort er på plads , vil du ikke har adgang til internettet , før du installerer dem . Under driverne på harddisken kan du installere dem uden at skulle bekymre sig om opdatering dem med det samme .
2 .
Sluk din PC og tag alle kabler fra enheden .

3 .
Rest tårnet på siden og åbne den for at give dig en klar adgang til bundkortet .
4 .
Tag alle kablerne fra bundkort .
5 .
Fjern skruer, der holder bundkortet på plads og forsigtigt løfte den gamle bundkort fra maskinen . Hvis du bruger processoren fra den gamle bestyrelse i den nye bestyrelse , tage denne tid til at placere den nye processor og den ledsagende køleprofil i den nye bestyrelse .
6 .
Fastgør nyt bundkort i computeren tårn ved hjælp af skruerne , der tidligere havde den gamle bundkort på plads . Tilslut ledningerne til bundkortet . Når det er færdigt , lukker tårn og forbinde alle kablerne , der fører ind i maskinen .
7 .
Tænd din computer og installere den Vista-drivere , som du tidligere har downloadet . Når det er færdigt , skal du genstarte computeren for at fuldføre opgraderingen .

gode råd og advarsler


  • Overvej at gemme de drivere til et USB- drev eller CD-RW , såfremt der er komplikationer med Vista læse den nye hardware .


  • Previous:trin for at løse slukke en computer Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change