hvordan du tilslutter en 2005 Mac mini til en analog tv

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-17

2005- Mac Mini er en stationær computer er beregnet til brug i hjemmet eller i en lille virksomhed miljø . Mac Mini adskiller sig fra mange af Apples forbruger tilbud , idet det mangler en indbygget skærm , i stedet brugerne forbinde deres egen skærm til en af de interface havne på bagsiden af enheden . Alternativt kan du også bruge disse porte til at tilslutte din Mac Mini til en analog tv . Men det vil kræve brug af en særlig adapter , og de relevante interfacekabler

Du skal bruge:
DVI til skærmkortet .
S-Video -kabel ( ekstraudstyr ) .
Composite video -kabel ( ekstraudstyr ) .


1 .
Undersøg bagpanelet på din Mac Mini . Find den "Video out " port, ligger lige til venstre for de to USB -porte . Sæt den ene ende af din " DVI til Video " adapter i porten . Brug adapteren 's fingerskruer at fastgøre den til din computer .
2 .
Undersøg dit tv og find havne mærket " Video I "," Line In " eller " S-Video . " Hvis dit tv er udstyret med et "S-Video " port-se efter en cirkulær havn med fem huller , fire runde og en firkantet . Sæt den ene ende af en " S-Video " -kabel i porten på dit fjernsyn , og tilslut derefter de resterende i den tilsvarende port på din " DVI til Video " adapter . Hvis dit tv ser ud til at have nogen " S-Video " port , find en mærket havn " VIDEO IN " eller " LINE IN "-se efter en cirkulær port med en gul ring omkring indeni. Sæt den ene ende af en composite video kabel i porten , og tilslut derefter de resterende ende til din " DVI til Video " adapter .
3 .
Tænd dit fjernsyn . Brug kanal vælge knapper på dit fjernsyn eller fjernbetjeningen for at indstille fjernsynet til " INPUT " eller " LINE IN " -kanal .
4 .
Tænd din Mac Mini og logge ind på operativsystemet som normalt . Klik på Apple -ikonet i øverste venstre hjørne og vælge indstillingen hedder "Systemindstillinger ".
5 .
Klik på ikonet mærket " Viser ". Klik på knappen " Find skærme . " Juster dine opløsning , kontrast , lysstyrke og farve indstillinger, indtil du er tilfreds med resultatet .

gode råd og advarsler


 • Du kan købe en " DVI til Video " adapter direkte fra Apple 's hjemmeside ( se Resources ) .
 • Displayet beslutning om en analog tv er lavere end en computer skærm . Derfor kan billederne ser fuzzy og du kan tekst vanskelig at læse. For at kompensere , så prøv at justere indstillingerne i dine programmer til at bruge en større skriftstørrelse .
 • Hvis du er usikker hvilken kanal for at indstille dit fjernsyn til , tænde computeren først og derefter bladre gennem kanalerne , indtil du ser "OS X " login -skærm .


 • Previous:fordelene ved stationære computere Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change