hvordan du udskifter ram i en hp

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-27

En computer -system bruger RAM til at indlæse op applikationer . RAM er , hvad der er kendt som flygtig hukommelse , hvilket betyder, at når systemet lukkes ned , får de oplysninger, der er gemt på RAM slettes . Jo mere RAM et system har , jo bedre , det skal udføre i kørende programmer. Proceduren for udskiftning RAM uanset hvad mærke af systemet , er forholdsvis standard
1 .
Tag computeren for at mindske risikoen for elektrisk stød .
2 .
Fjern sidepanelet på computeren til at få adgang til indersiden .
3 .
Afklem og fjerne RAM-moduler fra bundkortet . Placeringen af RAM -moduler kan variere afhængigt af modellen af bundkortet , men generelt er de placeret mod øverste højre side af bundkortet . De har tendens til at være til højre for køleenheden ( fan /heatsink ) og er tilpasset lodret . Skub klippet væk og ned fra RAM for at frigøre det .
4 .
Installer den nye RAM ved at tilpasse det til hukommelsesporten , og derefter trykker ned på den øverste og nederste samtidig, indtil den klikker på plads . RAM kan kun gå på én måde , så hvis det ikke passer , og drej den rundt , og prøv igen .
5 .
Luk sidepanel af sagen .

Tips og advarsler


  • Før røre RAM eller inde komponent i computeren, rører ved et stykke metal for at aflade evt bebyggede statisk stød . Dette vil minimere risikoen for statiske skader .


  • Previous:Sådan opdaterer en asus bios uden et diskettedrev Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change