hvordan man åbner en Seagate

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-24

Seagate ekstern harddisk er en stor ressource , når du har brug for at sikkerhedskopiere vigtige data fra din hjemmecomputer . Hvis du har brug for at åbne din Seagate ekstern harddisk med henblik på at erstatte brudt komponenter , kan du gøre det selv uden hjælp udefra . Det er ikke den nemmeste opgave, men du bør være i stand til at fuldføre hele processen i en kort tid

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker.


1 .
Sæt spidsen af dit fladskærms- skruetrækker i sømmen mellem de to halvdele af den nederste del af harddisken og arbejd dig blidt rundt basen , indtil den nederste halvdel springer ud . Sæt den til side .
2 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de tre skruer placeret i midten af bunden af harddisken . Når disse skruer er fjernet , skal du forsigtigt base væk fra harddisken og sæt den til side . Bunden af harddisken bliver nu udsat for.
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer på hver side af bunden af harddisken . Når du er færdig , skal du indstille skruerne til side .
4 .
Sæt spidsen af dit fladskærms- skruetrækker i sømmen mellem de to halvdele af harddisken selv . Forsigtigt arbejde din vej rundt , indtil frontpanelet adskiller bagfra huset . Sæt frontpanelet til side . Metallet chassis ( stel ) vil nu være synlig i den bageste huset .
5 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer på hver side af det metal chassis , der holder det til bolig . Når dette er gjort , skal du forsigtigt fjerne undervogn fra huset og sæt huset til side . Din Seagate er nu åben .


Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell 9300 inspirion bærbar Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change