hvordan man etablerer en pc kamera

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-10

PC -kameraer eller webcams kan give dig mulighed for at kommunikere gennem video chat eller opleve en opfordring ansigt-til- ansigt . PC video -kameraer kan også give dig mulighed for at skyde dine egne web-videoer fra foran din computer . Hvis du for nylig har købt en ny pc -kamera , at få kameraet sat op med din computer tager kun et par minutter

Du skal bruge: .
PC videokamera
Computer .
USB-kabel .
Software inkluderet med kameraet .


1 .
Installer den software, der fulgte med dit webcam . PC -kameraer vil typisk komme med en CD med drivere og anden software til kameraet . Hvis kameraet ikke blev leveret med en CD , bør der være en weblink sted i emballagen med instruktioner om, hvor man kan hente softwaren til det .
2 .
Monter kameraet , hvor du ønsker det skal være . De fleste mennesker vælger at sætte deres webcam på toppen af deres computerskærm , eller placere den på et stativ eller en hylde direkte ved siden af deres computer .
3 .
Slut webcam til en ledig USB -port på din computer . Din PC-kamera vil have et USB -kabel , der kommer ud af bagsiden af det , vil dit kamera overføre video og magt selv gennem USB-kablet.
4 .
Start software til dit videokamera og begynde at bruge det .


Previous:hvordan man laver et flashdrev en boot -drev Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change