hvordan man etablerer et trådløst videosignal

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-10

Som med alle andre trådløse signal opsætning , kræver trådløs video to ting : en enhed, der vil sende det trådløse signal ( sender ) og en enhed , der vil modtage signalet ( modtager ) . Senderen skal tilsluttes en enhed, der kan udsende video , såsom en dvd -afspiller , computer , kabelboks osv. Modtageren skal være tilsluttet til en enhed , der kan input og vise video såsom et tv eller en skærm . Selv om denne artikel bruger en computer , kan helst output-enhed arbejde

Du skal bruge: .
TV
Trådløs modtager .
Trådløs sender .
Computer .
1 /4 " stereo -kabel .
RCA -kabler .
VGA Monitor Cable .


1 .
Slut VGA-kabel til grafikkort på computeren .
2 .
Slut anden ende af VGA kablet til " video in " på den trådløse video sender . " Video In " alternativt kan mærkes som " Monitor I " eller " Scan ".
3 .
Slut 1 /4 " audio -kabel fra hovedtelefonstikket på bagsiden af computeren til lyd i på videoen senderen .
4 .
Slut RCA -kabler fra video ud af den trådløse modtager til en åben video input på tv'et . Den gule stik er til video , mens de hvide og røde er til lyd .
5 .
Tænd alle enheder på .

gode råd og advarsler


  • RCA -kabler giver den laveste opløsning på video . Der er trådløs video stik , der bruger VGA -og HDMI så godt, som kan produktionen i en højere opløsning . Det trådløse signal kan forstyrres af vægge eller andre faste genstande , samt andre enheder , der opererer på et lignende frekvens .


  • Previous:fordelene af scannere Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change