hvordan man kan ændre en Celeron cpu til en Pentium 4

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-08

Celeron processor , også kendt som en Celeron CPU , var udformet som en low-end -processor , der skal anvendes i økonomi computere . Visse funktioner , såsom multi -processing er deaktiveret på Celeron CPU'er og forarbejdningsvirksomhederne funktionen langsommere interne hastigheder og en mindre mængde intern hukommelse end deres Pentium-klasse modstykker . For dem , der ønsker mere magt ud af deres computer , er det generelt muligt at opgradere en Celeron CPU til en Pentium 4 processor (forudsat at Celeron processoren bruger Socket 478 tilslutningstype ) . . Når du opgraderer CPU , vil CPU køleprofil eller fan også nødt til at blive opgraderet

Du skal bruge: .
Socket 478 Pentium 4 processor
Kølelegeme /CPU blæser foreneligt med en Pentium 4 .
Termisk paste .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Sluk computeren , og derefter tage netledningen ud . Efter frakoble , når computeren er tændt tryk på en knap , der forårsager de beføjelser , der kan blive gemt i systemets komponenter , der skal udledes .
to .
Læg computeren om på siden med venstre side panel opad . Fjern de to skruer langs bagkanten af panelet , og skub derefter panelet mod bagsiden af computeren sag at fjerne det .
3 .
Find Celeron CPU , som bør være lige over midten af bundkortet og til venstre for computerens hukommelse . En metal køleplade blokere eller plast fan skal monteres på toppen af CPU for at fjerne varmen fra processoren .
4 .
Fjern skruer, der holder varmen vasken eller blæser på plads . Hvis du har en CPU installeret fan , fjern strømkablet fra CPU blæseren benene på bundkortet , som er beliggende ved siden af CPU soklen . Fjern forsigtigt kølelegemet eller blæser fra computeren tilfældet , giver dig adgang til Celeron CPU .
5 .
Løft håndtaget ved siden af CPU soklen for at frigive CPU . Forsigtigt løfte den ud af stikkontakten og sæt det til side
6
Placer Pentium 4 CPU i CPU soklen , og sørg for at du har linet op korrekt . en korrekt justeret CPU skal glide på plads uden modstand og ligger fladt mod soklen . Sænk håndtaget for at låse CPU på plads .
7 .
Sæt en lille dråbe kølepasta i midten af CPU . Line up den nye køleplade eller blæser med CPU og placere den på toppen af processoren , så vægten af køleplade til at sprede den termiske pasta mellem den og CPU .
8 .

Skru kølelegeme eller blæser på plads . Hvis du bruger en fan , stik sin strømledningen i CPU-blæser benene på dit bundkort .
9 .
Sæt venstre side panel af computerens kabinet og skru dets skruer tilbage til deres oprindelige positioner . Sæt computerens kabinet opretstående .
10 .
Sæt computeren tilbage , og tryk på power -knappen . Når computeren starter , kan du se en BIOS fejlmeddelelse beder dig om at ændre indstillingerne i BIOS .
11 .
Tryk på " F2 " nøgle eller andre centrale angivet på den oprindelige BIOS skærmen for at indtaste BIOS -opsætningen ( selvom du ikke ser en fejlmeddelelse ) . Hvis computeren er begyndt at forsøge at starte dit operativsystem , genstart computeren og prøv at indtaste BIOS opsætning igen .
12 .
Juster processoren indstillingerne i BIOS for at matche indstillingerne for din nye Pentium 4 processor , der gør det muligt funktioner som HyperThreading , hvis de understøttes af den nye CPU . Genstart computeren og lad dit operativsystem at starte op .
13 .
Vent , mens dit operativsystem genkender den nye hardware, som du har installeret , og installerer de nødvendige drivere til at få mest muligt ud af nye CPU . Hvis din Pentium 4 processor kom med nogen specialiseret software , kan du installere den .

gode råd og advarsler


 • Se den dokumentation, der fulgte med din computer for at fastslå, om ikke dit bundkort har en Socket 478 -forbindelse.
 • Ikke alle Celeron bundkort er i stand til at håndtere opgradere til en Pentium 4 processor . Når du kontrollerer computerens dokumentation for at sikre , at der er en Socket 478 forbindelse , skal du kontrollere den maksimale støtte processor og sørg for , at systemet kan håndtere en Pentium 4 CPU .
 • Mens Celeron CPU køleprofil kan bruges med en Pentium 4 , er det usandsynligt , at det vil være i stand til at køle processoren tilstrækkeligt , og dette kan resultere i eventuelle skader på de nye CPU .
 • Opretholde kontakt med et metal del af din computers sag , mens du arbejder med interne komponenter , da dette vil holde dig jordet , forhindrer statisk udledning , der kan beskadige computerens hardware .
 • Nogle varme dræn og fans indeholder en montage element under bundkortet . Forsøger at tvinge heat sink at frigive uden at fjerne dette element kan beskadige bundkortet alvorligt . Hvis kølepladen ikke går løs nemt , når skruerne er fjernet , skal du afmontere alle ledninger og kabler , der forbinder til bundkortet , og derefter skru de fem skruer , der holder bundkortet på plads . Løft bundkortet ud af sagen , skal du fjerne montere elementet , derefter fortsætte med processor opgraderingen , erstatte den voksende element og sæt bundkortet når CPU'en er blevet udskiftet .


 • Previous:en sammenligning af bærbare computere Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change