hvordan man kan ændre en mus batteri

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-18

En kabelforbundet computer mus er i stand til at drage de nødvendige strøm direkte fra den havn, som det er tilstoppet. Dog skal en trådløs mus blive drevet af et batteri . Hvis batteriet i din trådløse mus er død , og der er ingen vugge til genoplade det-eller batteriet ikke længere holder opladningen-det skal udskiftes . Udskift batteriet eller batterier i henhold til producentens specifikationer at fortsætte med at bruge dit trådløse mus

Du skal bruge: .
AA batterier , AAA batterier eller batteripakke


1 . .
Åbn musen . Trådløs mus åbne på flere forskellige måder . Musen kan have en lille dæksel, som skal skubbes ud , en adgang dør på bunden , der kan vendes åbne med en fingernegl , eller en fane , der skal trykkes på for at adskille de to halvdele af enheden .

2 .
Fjern den eksisterende batterier eller batteripakke . De fleste trådløse mus bruger AA eller AAA -batterier , der har en flad side og en side med en forhøjet spids . Den side med den hævede spidsen er den positive side . Lav en note af orienteringen af de eksisterende batterier , så udskiftningen batterier kan monteres på samme måde .
3 .
Installer udskiftningsbatterier i samme retning som de gamle , og luk musen .
4 .
Vend musen på og tilslut den med computeren . Dette sker som regel med en " Connect " knappen i bunden af musen .

gode råd og advarsler


  • Hvis din trådløse mus har en laderen , skal du udskifte kun batteriet med den type, der anbefales af producenten . Brug ikke uforenelige batterier , og ikke forsøge at bruge musen vugge med ikke-genopladelige batterier . Undladelse af at følge producentens anvisninger kan medføre overophedning , skader på udstyr og legemsbeskadigelse .


  • Previous:computer specs og tilslutningstyper Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change