hvordan man kan ændre en wi - fi -kortet i en Acer Aspire One D150

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-29

Wi-Fi -kort i din Acer Aspire One D150 er et lille plastikkort , der gør det muligt at oprette forbindelse til internettet trådløst . Det er en high-tech komponenter i computeren , men den gode nyhed er , at Acer har udviklet disse kort til at være relativt let at få adgang til . Det betyder at du ikke behøver en servicetekniker til at erstatte en beskadiget Wi -Fi- kort til dig , heller ikke du skal være særlig tech- kyndige til at ændre det selv . Faktisk vil hele processen med at ændre dette kort tager kun et par minutter

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .


1 .
Tænd din Acer Aspire One D150 og fjern AC- adapterkabel , hvis den er tilsluttet . Vend din Acer igen og fjerne batteriet ved at skubbe batteriet låsen ned og forsigtigt trække batteriet ud af rummet .
2 .
Find Wi-Fi rum på undersiden af dit Acer . Der er tre rum paneler i alt på bunden af dit Acer . Harddisken rum er den største . Lige under harddisken er Wi-Fi dækslet og det er det mindste .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue placeret på siden af Wi-Fi rum . Derefter fjerne låget for at afdække den rektangulære Wi-Fi -kort nedenunder .
4 .
Brug dine fingre til at trække Wi-Fi kabel , der løber fra computeren til den side af kortet . Den bør pop af med lidt kraft .
5 .
Sæt den nye Wi-Fi -kort (fås hos din Acer forhandler eller online ) i sprækken , og tilslut kablet til den side af kortet.
6 .
Sæt dækslet , skrue og batteri . Du har nu ændret Wi-Fi -kort i din Acer Aspire One D150 .


Previous:Sådan nulstiller en Epson blækpatron Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change