hvordan man kan erstatte en flad skærm på en iMac

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-05

IMac er en alt-i-én computer , hvis fladskærms LCD er en integreret del af designet . En revnet eller defekt LCD skal udskiftes omgående , da det ellers iMac ikke kan anvendes . Du kan adskille iMac og erstatte LCD fordi computeren er sat sammen i en modulært at tillade dette . Du skal bruge et par hardware værktøjer og en udskiftning fladskærm LCD fra en Apple- dele levering butik

Du skal bruge: .
håndklæde
Phillips guldsmedens skruetrækker .
Flat- kantet guldsmedens skruetrækker .
Pincet .
Udskiftning fladskærms LCD .


1 .
Læg håndklædet ned på et bord . Læg iMac ansigtet nedad på håndklæde . Fjern den nederste skruer på hukommelsen pladen ved hjælp af Phillips- guldsmedens skruetrækker . Træk memory pladen ud med fingrene og læg den til side .
2 .
Træk de to plasttapper indersiden af hukommelsen rum med fingrene at frigive de to hukommelse chips . Træk de to memory chips lige ud af hukommelsen rum med fingrene . Placer hukommelseschips til side .
3 .
Fjern skruerne på venstre og højre i bunden af iMac med Phillips guldsmedens skruetrækker . Vend iMac over og læg det ned på håndklædet .
4 .
Tryk ind på de to faner på forsiden nederste kant af iMac med fingrene . Sæt den flade kant guldsmedens skruetrækker i sømmen mellem den forreste plade og bagplade af iMac på placeringen af de to faner . Løft frontpladen af iMac lidt, vrikke det flade kanter guldsmedens skruetrækker .
5 .
Tag fat i siderne af den forreste plade med hver hånd og løft det ud af bundpladen . Placer den forreste plade til side .
6 .
Løft sorte isoleringsmateriale fra ud af siderne og bunden af fladskærms LCD bruge pincet . Placer den sorte isoleringsmaterialet til side .
7 .
Fjern skruerne fra indersiden af de fire hak hjørner af fladskærms LCD med Phillips guldsmedens skruetrækker .
8 .
forsigtigt fat i venstre og højre side af det flade LCD-skærm med hænderne . Løft fladskærms LCD- off af bundpladen
9 .
Fjern forsigtigt bånd kabel, der er knyttet til fladskærms LCD fra stikket på printkortet med pincet . Disponere over fladskærms LCD ordentligt .
10 .
Tag udskiftning fladskærms LCD . Reverse demonteringen af krakket eller brudt fladskærms LCD til at sætte udskiftningen fladskærms LCD til iMac .

gode råd og advarsler


 • Bær en anti-statisk rem som statisk elektricitet kan skade interne komponenter , hvis du rører dem .
 • Åbning af en iMac selv annullerer Apples garanti .


 • Previous:hvordan man kan nulstille adgangskoden på en HP zv5000 Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change