hvordan man kan forbinde min hdmi computer tilslutning til et tv

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-27

Tilslutning af et computer til tv-skærmen kan være en nyttig måde at vise præsentationer eller videoer på en større skærm eller blot at bruge en TV-skærm som en monitor . Når du bruger et tv som en skærm , er det vigtigt at have så høj en skærmopløsning som muligt , så den lille tekst på din computer skrivebord og vinduer er læselige. Hvis computerens skærmkort har en HDMI- udgang , HDMI er den bedste måde at slutte den til en HDTV maksimerer billedkvaliteten

Du skal bruge: .
HDMI -kabel
. HDMI -video -kort.
HDTV med HDMI -indgang .
TV-fjernbetjeningen.


1 .
Placer computeren tæt nok på TV'et , så din HDMI- kablet kan nå fra den ene til den anden .
2 .
Sæt den ene ende af HDMI -kablet i HDMI-porten på din computers skærmkort .
3 .
Sæt den anden ende af HDMI -kablet i en åben HDMI input port på tv'et . Mange HDTV har en HDMI- indgang på siden af TV'et for nem on demand adgang . Hvis dit tv ikke har en port på forsiden eller siden , vil du nødt til at sætte den ind i en port på bagsiden .
4 .
Tænd for tv'et og computeren .
5 .
Brug tv-fjernbetjeningen for at ændre videotilstand til de relevante HDMI forbindelse . Ligesom når du skifter fra at se tv til at bruge en dvd- afspiller eller spilkonsol , skal du bliver nødt til at skifte dit tv 's indgang til at bruge HDMI-tilslutningen , at din computer er sluttet til .

Tips og advarsler


  • HDMI -teknologi kan sende både lyd og video signaler i ét kabel , så TV-højttalerne kan afspille lyd fra tingene kører på computeren , såsom online videoer eller dvd'er . Nogle grafikkort , kan dog ikke har evnen til at sende lyd via HDMI .


  • Previous:hvordan man kan sende porte på en belkin Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change