hvordan man kan genoprette en sendt fil til en diskette

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-11

Selv floppy disk drev er ikke længere produceres i de fleste computere , kan du stadig bruge de små hukommelseskort til at kopiere og transportere filer fra en computer til en anden . Med den disk, du kan nemt tilføje eller slette filer , og af denne grund er det relitavely nemt at slette en fil , du har brug for . Heldigvis er der en måde at gendanne en fil , der er blevet sendt til en diskette og senere fjernet

Du skal bruge: .
diskettedriver
. Fil Genoprette software .


1 .
installerer en fil gendanne software på din computer . Der er bogstaveligt talt snesevis af forskellige gratis at bruge fil opsving programmer tilgængelige på internettet . Du kan finde en lang række af disse programmer i " CNET. com " download -side.
2 .
Indsæt disketten i disken kørte på din computer , derefter starte det installerede fil recovery software .
3 .
Vælg den diskette , som det drev, du vil scanne for erstattes filer .
4 .
Klik på " Scan " og scanningen begynder . På grund af den lille størrelse diskette er det kun kommer til at tage et par sekunder til at gennemføre hele scanningen . Når scanningen er fuldført et display vises med alle de filer softwaren har opdaget .
5 .
Vælg de filer, du ønsker at gendanne ved at markere de små bokse ved siden af fil navne og Klik på " Gendan ". Filerne er nu tilbagebetalt , og sat tilbage i deres oprindelige placering på disketten .


Previous:hvordan man etablerer et trådløst videosignal Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change