hvordan man kan lave og optimere en intern blød modem

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-28

Intern bløde modemer , også kendt som software modemer , er billige dial-up modem , der bruger computerens ressourcer , herunder processorkraft og hukommelse , til magten modemmet . Hvis din computer er i stand til at støtte behov modem, vil systemet opleve langsomt nedture , afbryder , og fryser , der kræver en hård genstart . Den største forbedring du kan gøre for at rette og optimere en intern blød modem er at opgradere systemet RAM . Hvis du ikke kan gøre det , eller stadig har problemer med din bløde modem , skal du øge de ressourcer til rådighed til computeren og til at opdatere sine chauffører .

Du skal bruge:
internetadgang

Rediger Services og start-up programmer


1
Højreklik på proceslinjen . , derefter til venstre på " Task Manager " .
2 .
Klik på " Processer "-fanen .
3 .
Klik på " User " kolonne til en liste over alle af programmet processer, der kører under dit brugernavn til toppen. Gå gennem listen . Fremhæv de processer , du ikke har brug for og klik på " Afslut proces ". ( Forskning proces navne , hvis du er usikker på , hvad de er . )
4 .
Luk Jobliste .
5 .
Klik på " Start "og derefter " Run ". Skriv " msconfig " og tryk på " Enter " tasten .
6 .
Klik på " Tjenester " fanen . Klik på feltet ud for " Skjul alle Microsoft -tjenester . "
7 .
Klik på afkrydsningsfeltet ud for hver tjeneste , du ønsker at deaktivere . Unødvendige tjenester kan omfatte updaters og tjenester , som du ikke bruger hele tiden .
8 .
Klik på " Anvend " knappen , og klik derefter på " Start " fanen .

9 .
Marker feltet ud for hvert program ikke er nødvendige for Windows til at starte . Klik på " Anvend " og derefter " OK " .

Opdater drivere


1 .
Klik på " Start " og derefter " Control Panel ". Klik på " Klassisk visning "i venstre kolonne , hvis de er tilgængelige .
2 .
Dobbeltklik på " System " .
3 .
Klik på " Enhedshåndtering "i venstre kolonne i Windows Vista og Windows 7 . Vælg " Hardware " fanen , og klik derefter på " Enhedshåndtering "i Windows XP .
4 .
Dobbeltklik på " Modem " kategorien for at udvide den . Dobbeltklik på din interne blød modem .
5 .
Klik på " Driver "-fanen . Vælg " Opdater Driver " .
6 .
Klik på " Søg automatisk " . Følg vejledningen på skærmen for at opdatere dit modem chauffør .

gode råd og advarsler


 • processen med at installere systemets hukommelse varierer alt efter hvilken type computer du har ( stationær eller bærbar ) , den model og producenten .
 • Tjek dit modem eller computer producentens websted for opdaterede drivere , hvis Windows ikke er i stand til at finde en opdateret version .


 • Previous:hvordan du udskifter ram i en hp Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change