hvordan man kan opgradere en Intel Pentium III processor

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-19

Den første ting du bør tænke over , når du opgraderer Intels Pentium III -processor er dit bundkort . Sørg for, at det kan støtte en hurtigere processor . Mange ældre bundkort har ikke BIOS ( Basic Input Output System ) støtte til nutidens processorer , og du kan være nødvendigt at opdatere din BIOS . Hvis du ønsker at opgradere til en Pentium 4 processor , også kontrollere effektforbrug strømforsyningen på dit bord , skal det være mindst 300W

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Anti-ESD ( Electrical Statisk afladning ) håndledsrem .
Komprimeret dåse luft.
Flad skruetrækker .


1 .
Åbn din computer chassis Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne fra dækslet . Så , skub dækslet af kabinettet . Placer skruerne i en container , så du nemt kan finde dem senere . Før du åbner din computer , bære en anti -ESD håndledsstrop at undgå at beskadige komponenter på bundkortet .
2 .
Frigør fastspænding mekanisme for fan /heatsink og løft det ud af Intel Pentium III processor . Brug en flad skruetrækker og sæt det i klemme for at frigøre det . Afmonterer fan 's strømstikket fra bundkortet . Træk derefter forsigtigt ventilatoren /heatsink ud af processoren .
3 .
Løft processoren håndtaget op og tag Intel Pentium III-processor fra CPU soklen . Undersøg CPU stik til støv oprustning . Brug en dåse komprimeret luft til at fjerne eventuelle rester .
4 .
Undersøg den nye processor efter at fjerne det fra den antistatiske pose . Kontroller at se , at benene er justeret og ikke bøjet . Genbruge antistatisk pose og læg gamle Intel Pentium III processor indeni .
5 .
Placer den nye processor i CPU soklen . Sørg for, at stifterne linje med hullerne i soklen . Derefter trækkes forarbejdningsvirksomhedens ned for at låse den på plads .
6 .
Monter ventilator /heatsink på toppen af den nye processor . Brug den flade skruetrækker til at skubbe låsemekanismen ned for at sikre det . Sæt blæseren 's strømstikket tilbage på bundkortet .
7 .
Sæt dækslet på chassiset , og sæt skruerne , som du fjernede . Sæt din computers netledningerne i en stikkontakt .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for at opdatere din BIOS , skal du sørge for at gøre dette , når den nye processor er installeret i CPU soklen . Din computer vil være i stand til korrekt at identificere den CPUID (Central Processing Unit Identifier ) og alle de funktioner, der er designet til processoren .
 • Forud for opgradering Intel Pentium III -processor , den nemmeste måde at lære , hvis en hurtigere processoren er kompatibel med dit bundkort er ved at besøge producentens websted . Producenter af bundkort ofte liste , hvilken type processorer er forenelige med deres bestyrelser . Du kan finde ud af , om dit bundkort opfylder de elektriske og mekaniske krav til en hurtigere processor . Hvis du ikke kan lære mere om dit bundkort fra producenten , dets muligt, at det ikke understøtter processor opgraderinger .


 • Previous:hvordan man kan ændre en mus batteri Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change