hvordan man kan rense en eee pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-09

En Eee PC 's lille størrelse og kompakt design forhindrer det i at blive skilt ad og rengøres lige så let som en maskine med en større design . Ydersiden af Eee PC er let nok at rengøre , men opstå problemer, hvis junk sætter sig fast eller væsker spildes på tastaturet . At rengøre en Eee PC , skal du tage tastaturet ud af den bærbare computer , risikerer skader, hvis du udfører fjernelse uretmæssigt

Du skal bruge: .
LCD klud
Alkohol prep trædepuder.
Destilleret vand.
Blid opvaskemiddel .
Håndklæde .
Ventilator.
Trykluft.

Udenfor


1 .
Luk Eee PC og afbryde enhver USB , netværk , højttaler , overvåge og andre eksterne enheder . Afmontere Eee PC , og tag batteriet .
2 .
Tør skærmen med LCD klud . Bruger alkohol prep puder til at rense resten af ydersiden af Eee PC .
3 .
Squirt korte byger af luft fra dåsen ind i havne , såsom USB-og Ethernet , til at blæse enhver støv eller snavs .
4 .
Fjern Eee PC tastatur for at rense den . Der er tre små tapper i nærheden af skærmen : den ene over den " Pause /Break "-tasten , den ene over " F6 " -tasten og en lige over tilde -tasten. Tryk fanerne for at frigøre og fjerne tastaturet . Gør det med omhu og ikke bruge magt af nogen art . Tastaturet er sluttet til computeren med en klar fladkabel . Den side af spændebøjle for kablet kan skubbes ud mod skærmen , slippe bånd og tastaturet . Vær forsigtig med ikke at få nogen snavs på enden af kablet .
5 .
Soak tastaturet i en blanding af lunkent vand med to spiseskefulde flydende opvaskemiddel . Brug ikke opvaskemaskine sæbe , der kun opvasken eller slet ingen . Isopropylalkohol er en acceptabel erstatning for sæbe . Hvis der er nogen særligt klæbrige taster trykkes dem flere gange , men ikke skubbe dem ned hårdere end normalt at skrive ville . Lad tastaturet sidde i to timer , lejlighedsvis skubbe tasterne nede .
Fjern fra vandet og forsigtigt tørre tasterne og hele tastaturet med et håndklæde eller køkkenrulle , der ikke falder fnug . Brug en dåse luft til at blæse ud hullerne på bagsiden af tastaturet og også mellem tasterne . Prøv at få alt vandet .
Lad tastaturet på en tør overflade foran en ventilator i mindst et døgn .
6 .
Tjek tastaturet fuldstændigt over til at sikre, at der er nogen resterende vand . Sæt båndkablet tilbage i computeren, og skub bøjlen på plads igen . Dobbelt tjek for at sikre, det er sikkert og båndet ikke kan glide ud . Slip den nederste tastaturet tilbage i faner og derefter trykker på den øverste forsigtigt ned , indtil det klikker på plads igen .

gode råd og advarsler


 • Rør metal, før du fjerner tastaturet til at hjælpe med at reducere risikoen for en mindre statisk stød til computeren .
 • Hvis der ikke er fan tilgængelig derefter forlader tastaturet på et tørt område i flere dage .
 • Brug ikke en hårtørrer på tastaturet eller computeren .
 • Når du fjerner tastaturet , så gør det på en ren hård overflade . Fjernelse af tastaturet på et tæppe eller andre statiske udsatte overflade kan risikere at ødelægge den indvendige side af computeren.
 • Kun fjerne og rengøre tastaturet , hvis du er fortrolig med opgaven . Computeren kan blive beskadiget under denne proces . Tastaturet skal kun renses, om klæbrig eller beskadiget af udslip .


 • Previous:hvordan man kan sammenligne de bedste hdmi computerskærme Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change