hvordan man kan rense en slettet harddisk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-25

Hvis en harddisk er blevet slettet fra din computer (dvs. føreren ikke længere er til stede på computeren , og systemet kan ikke finde harddisken ) kan du ikke rense harddisken eller adgang til den . For at rydde op på harddisken du først nødt til at geninstallere driveren på systemet . Med føreren på plads , kan du slette alle gamle indhold og gendanne den som ny betingelse

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


1

Indsæt driver installations-cd'en til din harddisk . Hvis du ikke har en sådan cd åbne internetbrowseren , navigere til computerens produktionsstedet og vælg " Support ". Til støtte vælg " Drivers " og vælg din computer -model . Alle drivere til din computer er på listen, herunder en driver til harddisken . Hent denne driver .
2 .
Åbn installationsguiden for føreren . Når du indsætter cd'en åbnes det automatisk , eller du kan dobbeltklikke på den downloadede fil for at gøre det .
3 .
Accepter enhver installation licensaftale givet til dig , og følg derefter den resterende del af vejledningen for at installere driverne . Når driverne er installeret på computeren registrerer din harddisk .
4 .
Klik på " Start ", efterfulgt af enten " Denne computer "eller " Computer " ( afhængigt af hvilken version af Windows du bruger ) .
5 .
Højreklik på harddisken ( sørg for at det er den harddisk, du lige har installeret tilbage på computeren ) og vælg " Format " fra pull -down menu ( alt indhold på din harddisk bliver slettet for evigt , når du formatere harddisken , så sikkerhedskopiere eventuelle filer , du vil beholde nu ) . Et format vises vinduet på skærmen . Klik på " Formater "igen , og din harddisk er rengjort og alle fjernede filer .


Previous:historien om tty fjernskriver maskiner Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change