hvordan man kan sammenligne processorer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-29

En computer er et værktøj, som de fleste mennesker bruger med ringe forståelse for de interne processer . Hjernen i en computer er den centrale regneenhed , som ofte kaldes bare processoren . CPU producenter ofte praler om deres enheder , men forbrugerne har nogle gange svært ved at fortælle dem fra hinanden . Der er tre primære specifikationer, at du behøver at vide om en processor , så du kan foretage et informeret sammenligning
1

Find den hurtigste ur . Dette er den karakteristiske , at du hører mest om . Det er normalt et tal efterfulgt af enheden hertz, forkortet Hz . Hertz er et begreb til at betegne frekvens , eller mere enkelt , en række divideret med sekunder . En begivenhed , der har en frekvens på 1 Hz ville være en , der sker hvert sekund . Almindeligvis er klokfrekvens på en processor i gigahertz ( GHz ) , eller milliarder ur cyklusser per sekund . Større værdier betyder processoren kan behandle flere oplysninger per sekund .
2 .
Find de større cache . Hvis uret hastighed er den samme , skal du vælge processor med større cache .
3 .
Find CPU med den laveste effekt . Når de andre kendetegn er de samme , kigge efter processoren , der bruger mindre strøm .

gode råd og advarsler


 • Du kan udføre en grundig analyse af processorer ved at køre benchmark test og sammenligne den tid, det tager at køre et bestemt program .
 • magt , at CPU'en bruger er kun vigtige, hvis du kører en bærbar system som en bærbar computer. En ineffektiv CPU vil bruge batteriet på din bærbare computer hurtigere .


 • Previous:hvordan man kan kopiere en CDA cd Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change