hvordan man kan se en projektor og skærmen fra en computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-20

De fleste computere og stort set alle bærbare computere er udstyret med tilslutning stik til tilslutning af en anden skærm eller projektor . Den tilslutning kræver typisk en VGA ( Video Graphics Array ) kabel til udlæsning af videosignalet fra computeren til projektoren . Nyere udstyr kan tilbyde High Definition Multimedia Interface ( HDMI ) forbindelser til at sende billede og lyd. Visning af skærmen og projektoren fra én computer kan ske ved at justere skærmens indstillinger, så operatøren kan se to forskellige skærme eller det samme billede på skærmen og projektoren .

Du skal bruge:
Tilslutningskabel forenelig med projektoren
. .


1 .
Slut computeren og projektoren med en kompatibel kabel . Hvis du bruger HDMI , indsætte seks-sidede stikket i porten med den brede ende af stikket vendt opad . Tilslut et VGA-kabel ved at tilpasse de 15 stifter i pug med de 15 huller i VGA-port, skubbe stikket direkte på havnen og stram bolten på hver side ved at dreje med uret .
2 .

Tænd computeren og projektoren , og klik derefter på computerens skrivebord eller Kontrolpanel ( " Indstilling præferencer " på en Mac ) og vælg " Skærmindstillinger " eller " Slut til en projektor . "
3 .
Vælg en af de visningsmuligheder , såsom " Klon "for at se det samme billede på skærmen og projektoren på samme tid .

Tips og Advarsler


 • Afbryd en bærbar computer fra en docking station , før tilslutning til en projektor . Dockingstationen kan sende en forvirrende signal til den bærbare computer , som kan forårsage problemer med projektoren display .
 • Shit computeren ned og slukke for projektoren , mens der forbinder de to komponenter .


 • Previous:hvordan man bruger Zune som en zip -drev Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change