hvordan man kan sende porte på en belkin

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-27

Hvis du har en Belkin router på dit hjemmenetværk , kan du have tænkt på, hvordan du kan oprette port forwarding til at tillade applikationer på internettet for at få adgang til en computer inde i dit netværk . Så længe du kender log -in oplysninger til routerens kontrolpanel ( og IP- adressen på den computer , du har brug for at sende porte til ) , kan du nemt tage sig af dette problem

Du skal bruge: .
Router log -oplysninger .
IP- adressen på den computer, du vil sende porte til .
Portnumre , du ønsker at sende .


1 .
Åbn en webbrowser på din computer og navigere til "http://192. 168. 2. 1 ", klik på " Login " linket og indtast din log -in oplysninger til din router 's kontrolpanel . Hvis din router aldrig fik tildelt en adgangskode , skal du blot klikke på knappen "Send" uden at skrive noget i.
2 .
Klik på " Virtual Server " link . Check " Enabled "-boksen ved siden af den første port forwarding sæt og derefter indtaste en beskrivelse til det sæt .
3 .
Indtast indgående portnummer område, du vil videresende , vælge, om du ønsker at sende TCP , UDP eller begge typer af pakkerne og derefter indtaste i IP-adressen på den computer , du har brug for at sende porte til .
4 .
Indtast de lokale havne for computeren i " Private Port " område , og klik derefter på " Anvend ændringer " knappen . Dine indstillinger ændringer er umiddelbart anvendes .


Previous:hvordan man kan ændre bånd på en smed corona ordsmedende skrivemaskine Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change