hvordan man kan tilslutte en trådløs bærbar computer til en tv

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-28

Trådløse bærbare computere kan være en praktisk måde at få adgang til internettet på farten , men de små bærbare skærme er ikke ideelle , når du udfører visse opgaver , såsom streaming video fra internettet . Tilslutning af en trådløs-aktiveret bærbar computer til en TV-skærm er en måde at se videoer og andre programmer fra en bærbar computer på en større skærm . Tilslutning af en bærbar computer til et tv er en forholdsvis enkel proces , men det kræver , at du har de nødvendige kabler og eventuelt en adapter , afhængigt af tilslutningerne findes på din computer og tv .

Du skal bruge:
passende interface kabler ( S-Video , VGA , DVI eller HDMI )
. Passende kabel adapter .
Videokort , der understøtter flere skærme .


1 .
Placer din bærbare computer ved siden af dit TV og inspicere den bærbare er til rådighed video havne . Næsten alle laptops har en VGA -port , mens nogle også kan have S -Video , DVI eller HDMI .
to .
Undersøg de tilgængelige video -indgang porte på dit TV og afgøre, om din bærbar computer og TV har nogen porte til fælles. Nogle nyere HDTV har VGA eller pc i havnene, mens S-Video og HDMI er mere almindelige .
3 .
Slut din bærbare computer til dit tv ved hjælp af kabeltype af enhver havn , at de to har til fælles . For eksempel , din bærbare pc, hvis der er en VGA- port og dit tv har VGA i , tilslutte en VGA- kabel til din bærbare computer og derefter slutte den anden ende til dit TV . Hvis tv'et og bærbare begge har HDMI- porte , skal du bruge et HDMI- kabel . Hvis enhederne er ingen havne til fælles, gå videre til trin 4 .
4 .
Slut et VGA- kabel til VGA -porten på din bærbare computer.
5 .

Tilslut et kabel adapter til den anden ende af VGA-kabel , der konverterer tilslutningen til en type godkendt af dit tv. For eksempel , hvis din bærbare computer kun har en VGA ud port , men dit tv kan modtage DVI , skal du bruge en VGA til DVI adapter i slutningen af VGA-kabel .
6 .
tilslutte et andet kablet til adapteren , og sæt derefter den anden ende af det andet kabel i tv'et. I eksemplet fra trin 5 , ville du tilslutte en DVI -kabel til den ene ende af VGA til DVI adapter , og tilslut derefter den anden ende til dit TV .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit grafikkort ikke understøtter flere skærme , vil du ikke være i stand til at bruge et tv som en sekundær skærm .
 • A VGA , vil DVI eller HDMI-tilslutning giver en højere billedkvalitet end en S-Video-forbindelse .


 • Previous:hvordan du installerer hukommelse i thinkpad T60 Next:hvad er meningen med inputenheder ?   

  Kommentarer

  Code:
  change