hvordan man kan udføre fejlfinding på en Mac G4 dvd

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-11

Mac G4 er en desktop- computer fra Apple , som er designet til lyd -og videoredigering , selvom du kan udføre de fleste andre computer opgaver på systemet . Computeren leveres med en indbygget DVD-afspiller , som giver dig mulighed for at afspille dvd- film . Du kan dog løbe ind i problemer med dvd- drev på Mac G4 , så du kan være nødvendigt at foretage fejlfinding af dvd- afspilleren på et tidspunkt

Du skal bruge: .
Mac G4
Trykluft.
Internetadgang .


1 .
Tryk på knappen "Eject" på Mac G4 tastatur og bakken til computeren skubbes ud. Spray et par skud af komprimeret luft ind i dvd- drevet , og luk derefter drevet ved at trykke på " Eject " -knappen igen . Selv om drevet er ret tæt ud til det fri , er det muligt for støv og andet snavs at opbygge på linsen af afspilleren , hvilket afspilning problemer med dvd .
2 .
Undersøg bunden af DVD . Hvis disken er ridset eller snavset det kommer ikke til at spille ordentligt i Mac G4 . Du behøver dog ikke at bekymre sig om forskellige selvstændig skabt DVD -diske ( dvd'er, du brændt på en computer ) , fordi Mac G4 forstår alle de forskellige formater .
3 .
Klik på Apple -logoet i øverste venstre hjørne af skrivebordet , vælg derefter " Software Updates . " Computeren opretter forbindelse til Apples server og scanner din computer for at afgøre , om du har brug for en software eller firmware opdatering. Ofte , hvis din firmware er ude af dato DVD-afspilleren er ikke til at fungere korrekt .
4 .
Klik på " Install " , når et vindue vises informere dig om alle de tilgængelige opdateringer . Luk dine internet-browser og lade indholdet for at installere . Når først færdig Mac G4 genstartes. Ved sin genstart kan du begynde at bruge din Mac G4 DVD -afspiller igen .


Previous:hvordan du udskifter blæk i en Hewlett Packard 812c Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change