hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell 9300 inspirion bærbar

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-24

Dell Inspiron 9300 er en ældre model af bærbare computer fra Dell . På grund af sin alder , er enheden udsat for lejlighedsvis operationelle hikke . Fejlfinding den bærbare computer er ikke en vanskelig proces , selvom det kan være en tidskrævende en

Du skal bruge: .
Smør kniv


1
Fjern . batteriet . Hvis din Dell Inspiron 9300 laptop er ofte standse på dig , skal du fjerne batteriet og sætte den bærbare computer direkte ind i en stikkontakt . Hvis maskinen fungerer normalt , betyder det , at dit batteri skal udskiftes . Hvis ikke , ligger problemet sandsynligvis med indre hardware og det kan være tid til at købe en ny maskine .
to .
Check skærmen . Over tastaturet vil der være en lille knap . Når der trykkes ned , viser det sig skærmen slukket . Hvis du starter din computer og monitoren ikke tændes , skal du trykke på knappen for at se, om den sidder fast. Hvis det ikke er , kan der være en kortslutning i kabel, der forbinder den bærbare til bundkortet . Hvis det er muligt , tilslutte din bærbare til en stationær skærm eller et fjernsyn til at sikre , at spørgsmålet ikke er et generelt video display problem .
Du kan også søge efter en kortslutning i tilslutningskablet ved langsomt at åbne og lukke den bærbare computer for at se om skærmen flimrer eller slukker .
3 .
Rengør tastaturet . Det er en fastslået kendsgerning , at efter intensiv brug , taster stoppe med at være 100 procent lydhør . Dette fører til stavefejl eller manglende evne til at bruge bestemte programmer . Før det antages, at tastaturet er ikke , forsigtigt først fjerne tastaturet ( instruktionerne for dette vil være i manualen ) og rengør den om eventuelle krummer eller støv , som kan have opbygget over tid.
4 .
Åbn diskdrev . Hvis din harddisk er at have problemer med at åbne , kan dette blive en af to ting . Enten motoren brænder ud , og dermed gøre det så , at bakken kan ikke åbne eller noget er fysisk blokere det. Hvis drevet ikke vil åbne , når drevet trykkes på knappen , skal du bruge en smør kniv til forsigtigt forsøge at lirke drevet åben. Hvis drevet glider åben efter pres er anvendt , er der en fysisk blokering . Hvis det ikke åbnes , motoren er død og drevet skal udskiftes .


Previous:hvordan du opgraderer et bundkort med vista Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change