hvordan man opbygger en high-end gaming computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-15

Computer spil er en populær hobby i mange dele af verden . Spil fortsat at få mere komplekse og grafisk intensive , der kræver hurtigere og mere kraftfulde computere . Opbygning af en sådan maskine tager noget tid , og forskning og skal konstant opgraderinger til at holde op med nye spil . Det er dog muligt, hvis du har penge til at købe de dyre komponenter

Du skal bruge: .
Computerskærm
. USB- tastatur .
USB- mus .
USB Universal Laptop docking station ( valgfrit ) .


1 .
Overvej processoren . Den Central Processing Unit ( CPU ) er hjernen i computeren , så jo hurtigere det er , jo bedre din computer kan køre spil i de fleste tilfælde . Intel og AMD er to af de største CPU beslutningstagere og er konstant frigiver nye . Hastighed er målt i gigahertz , et større antal gigahertz generelt betyder en hurtigere chip
2
Overvej bundkortet . . Bundkortet er meget vigtigt, fordi den forbinder CPU til alle de andre komponenter. Det vigtigste at huske på er at bundkortet vil understøtte din anden hardware . Sørg for, at din valgte CPU vil arbejde i det , og at den understøtter SATA ( Serial ATA ) harddiske , har en Accelerated Graphics Port og har mindst to slots til Random Access Memory ( RAM ) .
3 .

Få en SATA -harddisk med masser af opbevaringsplads og høje omdrejninger i minuttet ( RPM ) . Storage måles i gigabytes ( GB ) eller terabyte (1. 000 GB ) .
4 .
Få et hurtigt grafikkort . Hastighed og RAM størrelse er de store ting , du ønsker at overveje . Hastighed er målt i megahertz , mens RAM måles i megabyte eller gigabyte , og højere tal er bedre . NVIDIA og ASUS er to af de mest kendte video kortselskaber .
5 .
Få en god del af hurtig RAM . Afhængigt af dit bundkort , vil du ønsker en vis form for RAM ( bundkortet vil specificere ) . Du ønsker mindst 1 GB RAM .
6 .
Få en stor og høj opløsning skærm . Dette er , hvordan du vil se dine spil , så sørg for at få en , der giver gode farver , lys og skygger og har en opløsning på mindst 1600x1200 . Viewsonic , Dell og Samsung er nogle af de bedre kendte skærm producenter .

gode råd og advarsler


  • Hvis prisen er derfor intet element , så gå efter det bedste udstyr, du kan finde . Men hvis du har prisen begrænsninger eller kun ønsker at spille visse spil , kigge efter lidt ældre hardware . Priser på computerens hardware ofte falde betydeligt et år efter, at de debut , fordi nye design er udgivet hvert år .


  • Previous:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Kensington trådløs mus Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change