hvordan man slår en bærbar computer til en stationær

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-14

Bærbare computere er bekvemt for den rejsende eller for dem , der bruger deres computer uden for deres hjem . Dog kan du finde dig selv som en bærbar ejer mangler hurtigt og nemt en større skærm , tastatur og være i stand til at bruge en mus . Konvertering af din bærbar computer til brug som en desktop er ikke så svært, som det måske ser ud . Købe udstyr til at gøre det er også mere omkostningseffektiv end at købe en stationær computer . Hertil kommer , kan du stadig bruge din bærbare computer og alle dine vigtige filer er på én computer .
1 .
Sæt skærmkablet i skærmen -porten på bagsiden af din bærbare computer.
2 .
Sæt skærmen netledningen i en stikkontakt .
3 .
Sæt USB- kablet fra tastaturet i en ledig USB- port på din bærbare computer.

4 .
Sæt USB -kablet af musen i en ledig USB- port på din bærbare computer.
5 .
Tænd din bærbare computer og log ind
6 .
Når din bærbare computer er færdig opstart , skal du højreklikke på skrivebordet og vælg " Egenskaber for skærm "( eller " Tilpas " i senere versioner af Windows ) fra menuen .

7 .
Venstre-klik på billedet af den anden skærm mærket " 2 "for at aktivere skrivebordet skærmen . Dine applikationer vil nu køre på skærmen tilsluttet din bærbare computer . Du kan bruge det eksterne tastatur og mus samt
8
Overvej at bruge en docking station med din bærbare computer . dette tillader dig at tilslutte din skærm , tastatur , mus og andre enheder gennem dock . Dette efterlader din bærbare computer til rådighed for let afbryde for bærbarhed .

gode råd og advarsler


  • Det kan være nødvendigt at deaktivere pegefeltet eller en anden type markøren på din bærbare computer gennem Kontrolpanel .


  • Previous:hvordan man kan ændre en pære i en bærbar skærm Next:hvad er meningen med inputenheder ?     

    Kommentarer

    Code:
    change