hvordan man stopper en bærbar computer skærm fra dæmpning

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-14

Mens ved første øjekast kan det virke irriterende at se din bærbare skærm svagt , men det er faktisk en energibesparende metode, der hjælper den bærbare brugeren spare på batteriet . Men , hvis du ønsker ikke at tage fordel af denne energibesparende funktion, kan du slukke den , når du ønsker
1 .
Åbn din bærbare computers Control Panel ( eller Systemindstillinger på en Mac ) . Der vil være en indstilling, der hedder " Power Options " (eller " Energy Saver " ) . Vælg , at for at åbne et vindue med indstillinger for strømstyring .
2 .
Skift din strømstyringsindstillinger . Efter at have valgt " Power Options " skærmen vil variere lidt mellem computerproducenter som mange af dem har ændret denne mulighed for at bedst passer deres egen bærbare computer konfigurationer . Alle af dem vil fremlægge en skærm med muligheder at vælge skærmens lysstyrke og en mulighed for at dæmpe computeren, når det kører på batteri. Ændre disse så de passer til dine individuelle behov .
3 .
Gem din nye konfiguration . Nogle computerproducenter giver dig mulighed for at navngive en bestemt konfiguration for nemt at skifte . Selv om dette er ikke en mulighed , når du ændrer dæmpning indstillingen , skal du vælge " Anvend " eller " OK " for at gemme denne konfiguration . Nu når du kører på batteri , skærmen er lige så lyse som du vil.


Previous:hvordan du foretager fejlfinding en officejet 4215 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change