instruktioner for at udskifte en dvd til en Toshiba bærbar

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-29

Fra tid til anden , vil din bærbare computer hardware går dårligt . Toshiba bærbare computere er ingen undtagelse . Du kan spare en masse tid og penge ved blot at udskifte hardware selv . Når du udskifter en DVD-drev , kan dette være en skræmmende udsigt , hvis du ikke ved hvad du gør . Men du vil opdage, at demontering den bærbare computer er ret let med et par enkle værktøjer og den rette vejledning

Du skal bruge: .
lille stjerneskruetrækker
Lille flad skruetrækker .


1 .
Sluk Toshiba laptop , afmont¨¦r netledningen , batteri og de perifere enheder .
2 .
Placer computeren billedsiden nedad, så Indsæt aa lille skruetrækker mellem tastaturet ringen og den bærbare computer base og løft forsigtigt strimlen . Fjern tastaturet ringen helt og sæt den aside. The tastatur bezel er en lille plastik strimmel placeret mellem tastaturet og den bærbare computer skærmen .
3 .
Brug en lille stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer, der fastgør tastaturet til den bærbare computer basen . Disse skruer er placeret øverst på tastaturet i nærheden af bærbare computers skærm .
4 .
Løft tastaturet, indtil tastaturet stikket er synligt derefter omhyggeligt fjerner fladkabel fra hovedkortet og omhyggeligt indstille tastaturet til side .
5 .

Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue sikre dvd- drevet på plads , og skub derefter dvd -drevet ud af den bærbare computer rammen .
6 .
Fjern de gamle dvd kørsel fra det optiske drev skinnen , og skub derefter nye DVD drev ind i skinnen .
7 .
Gentag trin 1 til 5 i omvendt rækkefølge.

gode råd og advarsler


  • Hold styr på dine skruer . Det er en god ide at adskille dem i små plasticposer og mærke dem for hver fase af demontering. Dette vil hjælpe dig til at erstatte hver skrue korrekt .


  • Previous:hvordan du tilslutter en Ethernet-port adapter til Windows 98 Next:hvad er meningen med inputenheder ?



     

    Kommentarer

    Code:
    change