problemer af bærbare computere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-08

Fremskridt med miniaturisering har gjort den bærbare allestedsnærværende i samfundet . Arbejdstagerne bruger dem på jobbet , og de studerende bruger dem i klassen . Det er vigtigt at huske på , at selv om det gør det samme job --- muligvis endda hurtigere og mere effektivt --- end en standard desktop computer , den bærbare computer er langt mere skrøbelig, og bærer med sig visse problemer ikke i forbindelse med sin ældre , bulkier fætter . Det leveres også med problemer relateret til dets format .

Dark Skærme i Sun

Du kan slæbe rundt en bærbar computer med dig overalt og endda arbejde udenfor . Men sollys forvolder ravage med skærme af de fleste bærbare computere. Medmindre du kan finde en skyggefuld plet , kan det være meget vanskeligt at få den klarhed , som du er vant til med en stationær skærm .

Varm

Den skød en del af den bærbare computer kan skabe problemer ukendt i verden stationære computere. Batterierne af bærbare computere kan køre meget varm , og bogstaveligt placere din computer på skødet kan føre til forbrændinger på lårene . Den brændende fornemmelse kan ikke være, at synlige , men efter en time eller deromkring at arbejde, kan du se, at din højre eller venstre lår har udviklet en rød plet , hvor batteriet hvilede på det . Undgå dette problem ved at investere i en afkøling pad .

Wi-Fi Detection kriminalitet

Bærbare computere , der kommer med indbygget Wi-Fi afsløre står over for et sikkerhedsproblem, der kan blive en langt større problem i den nærmeste fremtid . Hvis du lader din Wi-Fi opdagelse på , mens du er væk fra computeren , skal du sætte dig op for en ny form for kriminalitet , hvor tyvene bruge Wi-Fi detektorer , der kan afhente dit signal . Leaving din bærbare computer på i din parkerede bil , mens du kører et ærinde kan betyde, at du kommer tilbage for at finde dig selv offer for digitale tyveri .

Grab and Run Tyveri

Du behøver ikke engang at have Wi-Fi til være et offer af laptop tyveri . Fordi de er transportable , bærbare computere til stede et let mål for tyve . At stjæle en bærbar computer er så let som at køre forbi folk , der spiser på deres laptops og tage fat i dem , mens deres hænder er fulde . Meget avancerede tracking og nyttiggørelse software er tilgængelig til at hjælpe dig med at hente en stjålet bærbar computer . Billigere måder at undgå dette problem er at bruge messenger ryggen eller rygsække til oplagring , der ikke reklamerer det indeholder en computer og til at investere i en bærbar computer kabel og lås , som du rent faktisk bruger , når du arbejder på din computer på et offentligt sted .

Skuffende Batterilevetid

Den annoncerede batterilevetid for en bærbar computer er næsten altid længere end hvad du rent faktisk får . En af grundene til dette er , at folk har en tendens til at bruge deres batteridrevet bærbar nøjagtigt som de gør deres eldrevne skrivebord . Holde flere vinduer åbne på en gang , at lytte til musik, mens dit arbejde og se dvd'er er sjove at gøre væk linen af batteriet ledningen , men det sjove kommer med en pris . Hvis du vil have din virkelige verden batteri tid at komme tæt på at matche annoncerede batterilevetid , fokus på at bruge din laptop til tekstbehandling og læsning websteder kun .


Previous:hvordan man kan ændre en Celeron cpu til en Pentium 4 Next:hvad er meningen med inputenheder ? 

Kommentarer

Code:
change